Libnet.ro
UNICEF

10:00

Salonul Auto de la Geneva se anuleaza si in 2021

Hotnews Hotnews,
 Salonul Auto de la Geneva se anuleaza si in 2021

Salonul Auto de la Geneva, cel mai important eveniment al primaverii in industria auto, NU se va tine nici in 2021, spun organizatorii care explica faptul ca au intrebat companiile auto si acestea au votat ca evenimentul sa fie anulat. Anul acesta salonul a fost anulat cu doar cateva zile inainte si multe companii au pierdut bani, iesind scandal cu organziatorii. continuă pe Hotnews

Cel mai mare porumbel din lume este si cel mai frumos: cat de spectaculoasa este specia

Porumbelul incoronat Victoria sau Victoria Crowned Pigeon este cel mai spectaculos exemplar din aceasta familie de pasari pe care, in cea mai mare parte a anului, le intalnesti pe toate.

Batranul cel mai batran din lume a murit. Cati ani avea romanul

Cel mai batran barbat din lume a murit ieri. Acesta era internat in Bucuresti la un centru de ingrij.

Robert Cazanciuc (PSD): in sase luni, Guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, afirma ca in Monitorul Oficial al Romaniei tocmai ce s-a publicat OUG 100, el adaugand ca in numai sase luni Guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata.

Dumitru Comanescsu, declarat acum o luna cel mai varstnic barbat al Planetei, a murit, la 111 ani

Dumitru Comanescu, care a fost timp de o luna cel mai varstnic barbat al Planetei, a incetat din viata sambata dimineata, la 111 ani si 231 de zile.

Cutremurator! Ultimul mesaj transmis romanilor de cel mai varstnic barbat din lume. Dumitru Comanescu a murit la 111 ani

A murit Dumitru Comanescu, cel mai longeviv barbat in viata al planetei. Bucuresteanul avea 111 ani si 231 de zile. Fusese declarat cel mai varstnic barbat din lume pe 28 mai 2020, dupa moartea britanicului Robert Weighton.

A murit Dumitru Comanescu, bucuresteanul care in urma cu o luna a devenit cel mai batran barbat din lume. Avea 111 ani

Dumitru Comanescu, care in urma cu o luna a fost declarat cel mai varstnic barbat al Planetei, a incetat din viata sambata dimineata, la 111 ani si 231 de zile, potrivit unui comunicat al Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucuresti.

Romanul care detinea titlul de cel mai batran barbat din lume a murit: La ce varsta s-a stins din viata bucuresteanul Dumitru Comanescu

Bucuresteanul considerat a fi cel mai batran barbat din lume a murit. Dumitru Comanescu a decedat la varsta de 111 ani si 231 de zile. Acesta primise, recent, distinctia de la Cartea Recordurilor, dupa decesul.

Startup-ul romanesc FintechOS, desemnat cel mai bun fintech european

Firma romaneasca FintechOS a fost desemnata cel mai bun startup european de tehnologii financiare fintech), la competitia The Europas Awards, organizata la Londra. Romanii au castigat sectiunea Hottest FinTech, invingand in finala 4 startup-uri europene.

COVID-19. SUA inregistreaza cel mai mare numar de infectari zilnice - aproape 40.000

Statele unite ale Americii inregistreaza cel mai mare numar de infectari zilnice cu Covid-19. Autoritatile americane au anuntat, vineri, aproape 40. 000 de cazuri noi de coronavirus ce au fost depistate in.

Cum a actionat romanul considerat a fi cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume: Detaliul care a dus la prinderea sa

Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, prins recent in Romania, are o poveste demna de filmele de actiune de la Hollywood. Radu Theodor Croitoru, in prezent arestat preventiv pentru 30 de zile,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )