Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Situatie CRITICA in marile orase din Romania. Ce se intampla in Bucuresti

B1 B1,
Masinile diesel, interzise OFICIAL: Situatie CRITICA in marile orase din Romania. Ce se intampla in Bucuresti

Mai multe state europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase, cauzata de masinile. continuă pe B1

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Vestea a venit chiar de la Comisia Europeana. Ce se intampla in marile orase din Romania si in Bucuresti

Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, a declarat ca masinile cu motor diesel vor fi istorie in timp foarte scurt. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Decizia a fost luata chiar de judecatorii unui celebru tribunal. Cat mai poti circula in Romania...

Pentru a aduce nivelul de poluare a aerului in conformitate cu normele Uniunii Europene, orasele germane au dreptul sa interzica circulatia autovehiculelor diesel vechi, anuntul fiind facut de Tribunalul.

Masinile diesel, interzise OFICIAL! Veste TERIBILA pentru soferii a peste trei milioane de masini pe motorina care nu mai au voie sa circule in Romania...

Proprietarii masinilor care merg cu motorina au serioase motive de ingrijorare pentru ca tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru aceste autovehicule. Comisia.

O noua seara de proteste in marile orase ale tarii: Nu plecam pana nu plecati

Protestele antiguvernamentale continua si duminica in marile orase ale tarii. Pentru a treia zi consecutiv, oamenii au iesit in strada unde cer demisia executivului. La Sibiu, aproximativ 1. 000 de.

Proteste de amploare in marile orase ale tarii: Zeci de mii de oameni cer demisia Guvernului la Cluj-Napoca, Sibiu sau Iasi (VIDEO)

Romanii au iesit din nou in strada in marile orase ale tarii, pentru a cere demisia Guvernului. Mii de oameni protesteaza sambata seara in Cluj-Napoca, Sibiu, Iasi, Timisoara sau.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1983 seconds )