Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masinile DIESEL, interzise oficial! Veste TERIBILA: Cat mai poti circula in Romania! Situatia in BUCURESTI...

B1 B1,
Masinile DIESEL, interzise oficial! Veste TERIBILA: Cat mai poti circula in Romania! Situatia in BUCURESTI...

Polemicile din jurul motoarele diesel au creat un cutremur pe piata auto din Europa, in contextul in care noua state europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana. continuă pe B1

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Anuntul bomba facut chiar de comisarul european! Pana la ce data mai poti circula in Romania!

Scandalul masinilor diesel ia amploare la nivel european, autoritatile luand in calcul disparitia acestor modele. Comisarul european pentru piata interna si industrie este de parere ca, in cativa ani,.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Care sunt orasele unde deja nu mai poti circula! Cum se prezinta situatia in Bucuresti

Polemicile din jurul motoarele diesel au creat un cutremur pe piata auto din Europa, in contextul in care noua state europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Decizia a fost luata de Comisia Europeana! Ce se intampla cu autoturismele inmatriculate in Romania

Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, este de parere ca, in cativa ani, acestea nu vor mai putea fi vazute pe strazi, cateva mari orase europene anuntand deja.

Masinile cu volan pe dreapta nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania

In curand,masinile cu volan pe dreapta nu vor mai putea fi inmatriculate,oficialii guvernamentali pregatesc un proiect de ordin al ministrului Transporturilor pentru modificarea si completarea.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )