Libnet.ro
UNICEF

11:15

Productia auto nationala a scazut cu 4% in primul trimestru, vanzarile de masini noi au avansat cu 17%

Hotnews Hotnews,
 Productia auto nationala a scazut cu 4% in primul trimestru, vanzarile de masini noi au avansat cu 17%

Productia auto nationala a scazut cu 4% in primul trimestru, pana la aproximativ 102. 000 unitati, la Ford B-MAX scaderea fiind de 15%, iar la Dacia Logan, de 62%, arata datele APIA care releva si faptul ca productia de Duster a crescut cu 17%. Datele APIA arata ca 87% dintre masinile produse in tara merg la export. Vanzarile de masini noi au crescut in tara cu 17%, iar 89% dintre unitati au fost cumparate de persoanele juridice, ponderea urmand sa scada abia dupa ce Programul Rabla isi intra in drepturi. continuă pe Hotnews

inmatricularile auto in Romania au urcat cu 21% in primul trimestru

Inmatricularile de autoturisme noi in Romania au crescut cu 21% in primul trimestru, la 17. 471 de unitati, ritm de peste doua ori mai ridicat decat cel din Uniunea Europeana UE), de 8,2%, in timp ce livrarile Dacia au avansat la nivelul UE cu 4,4%, la 99. 636 de unitati.

Crestere de 10% a livrarilor Porsche pe primul trimestru din 2016

Porsche a inregistrat cel mai bun prim trimestru din istoria companiei. Cu aproape 55. 974 de vehicule noi livrate la nivel mondial in primele trei luni ale anului 2016, Dr. Ing. h. c. Porsche AG a depasit cifra de livrari din anul precedent cu aproape 10%. Principalii vectori carora li se datoreaza aceasta crestere sunt modelul de serie Macan si succesul vanzarilor inregistrate pe piata chineza +23,5%).

Bancpost si-a dublat in primul trimestru al anului volumul creditelor si a reusit sa isi reduca neperformantele

Bancpost, banca detinuta de grupul elen Eurobank, si-a dublat in primul trimestru din acest an volumul creditelor acordate, comparativ cu perioada similara din 2015, a declarat in cadrul unui eveniment cu presa George Georgakopoulos, CEO al Bancpost.

Afacerile AdePlast au crescut cu peste 10% in primul trimestru

Producatorul de materiale de constructii AdePlast, detinut de omul de afaceri Marcel Barbut, a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de peste 10% in primul trimestru al anului curent, potrivit unui comunicat de marti al companiei.

in ciuda scandalului emisiilor, vanzarile Volkswagen CRESC

Grupul Volkswagen a inregistrat in primul trimestru din 2016 o crestere a vanzarilor pe plan global de 0,8%, la 2,51 milioane de vehicule, desi popularitatea producatorului auto german este in declin.

ştiri din Economie

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )