Libnet.ro
UNICEF

11:45

VESTI EXTRAORDINARE pentru toti soferii din Romania. Impozitul auto VA SCADEA. Iata de cand si cu cat

B1 B1,
VESTI EXTRAORDINARE pentru toti soferii din Romania. Impozitul auto VA SCADEA. Iata de cand si cu cat

Vesti bune pentru soferi. Reducerea impozitelor auto este propusa intr-un proiect de act normativ inregistrat de curand la Senat pentru dezbatere. Initiatorii sunt de parere ca scaderea. continuă pe B1

Registrul Auto Roman, avertisment pentru toti soferii din Romania. La ce trebuie sa fie atenti conducatorii auto

Registrul Auto Roman atrage atentia soferilor din Romania sa fie foarte atenti atunci cand aleg service-ul in care isi duc masina la reparat. RAR anunta ca a inchis.

Veste buna pentru soferii din Romania

De la inceputul anului viitor, salariul minim pe economie ar trebui sa creasca la 1. 900 de lei, o hotarare de Guvern urmand sa fie adoptata de Guvern in perioada urmatoare, odata cu.

Comisia Europeana - pozitie clara pentru o piata deschisa a gazelor naturale din Romania

O piata lichida si competitiva a gazelor naturale din Romania ar fi benefica pentru noi si pentru toti consumatorii de gaze din regiunea Europei Centrale si de Est, ne-a transmis Roland Wolk, seful diviziei de marketing si vanzari a Central European Gas Hub CEGH) din Austria, adaugand ca oficialii Comisiei Europene urmaresc foarte atent evolutia discutiilor privind OUG 64/2016 si au luat o pozitie clara pentru o piata deschisa a gazelor naturale din Romania.

Veste buna pentru toti angajatii. Cate zile libere vom avea de Craciun si Revelion

Veste buna pentru toti angajatii: vom avea patru zile de Craciun 2017 si patru de Revelion. 25 decembrie 2017 este intr-o zi de.

Anghel, ANPC: Pe piata financiara din Romania a fost si este practicat un dublu standard al produselor financiar-bancare, similar celui de la produsele alimentare

Pe piata financiara din Romania a fost si este practicat un dublu standard al produselor financiar-bancare, similar celui despre care se vorbeste ca ar exista la produsele alimentare, a spus joi seara Paul Anghel, director general in cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, in cadrul unei intalniri cu reprezentantii imprumutatilor in franci elvetieni. Grupul Clientilor cu Credite in CHF GCCC) numara circa 25. 000 de membri, peste 100 dintre ei reunindu-se joi pentru a discuta despre posibile solutii in relatia cu bancile. La discutii au participat, inafara reprezentantului ANPC si profesorul Gheorghe Piperea si senatorul Daniel Zamfir. Desi invitate, niciun reprezentant al industriei bancare nu a fost prezent la intalnire.

Andre Rieu scapa de o amenda de peste 100.000 de euro, dupa ce copii din Romania au cantat cu el pe o scena din Olanda dupa ora permisa de lege pentru minori

Celebrul violonist Andre Rieu a scapat de amenda impusa de peste 100. 000 de euro impusa de autoritatile olandez dupa ce un grup de copii din Romania a cantat alaturi de el pe scena dupa ora 23,00, limita legala stabilita in astfel de cazuri, potrivit deciziei unui tribunal din Olanda, scrie AFP.

10 vulnerabilitati ale firmelor din Romania care ar trebui sa-i faca mai atenta pe revolutionarii fiscali din Guvern. Iancu Guda, seful analistilor financiari: Stiti ce spun investitorii? Ca e haos in Romania! Ca e incertitudine si ca e mai bine sa astep

Ce facem? Uitam cat de vulnerabili suntem? Schimbam 4 ministri la Economie in 8 luni? Aducem 6 revolutii fiscale, anuntate pe holurile ministerelor- fara vreun studiu de impact- iar apoi renuntam la ele tot pe holurile ministerelor? Pai stiti ce spun investitorii? Ca e haos in Romania! Ca e incertitudine si ca e mai bine sa astepte decat sa investeasca intr-un mediu incert. Cum sa vii sa anunti o revolutie fiscala, s-o si propui si apoi s-o anulezi, fara un minim studiu de impact? Cum sa anunti ca in 6 luni vei aplica in 6 luni tuturor firmelor un impozit pe venit de 1%, 2% sau de 3%. Nu stii in functie de ce, nu stii impactul sau nu vrei sa-l spui. Dupa care spui simplu Am renuntat!, intr-un interviu dat tot pe un hol, a spus marti Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiari Bancari din Romania, care coordoneaza si activitatea companiei Coface.

Mostenitorii lui Valeriu Lazarov in media din Romania

Valeriu Lazarov a format cei mai buni specialisti in industria de televiziune din Romania. Iata-i intr-o fotografie de arhiva, pe cand erau la inceputurile carierei lor in media.

Artistele anilor 80, la moda acum in cluburile din Romania

Muzica usoara romaneasca a anilor 80 a devenit din nou cool, iar artistele acelei generatii sunt invitate sa cante in cluburile din Romania, avand un impact surprinzator asupra publicului tanar.

Piata de media din Romania a crescut cu 11% anul acesta

Agentia Initiative estimeaza ca piata de media din Romania a crescut cu 11% anul acesta, iar in 2018 se va majora cu 13%, potrivit datelor actualizate ale raportului Media Fact Book.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )