Libnet.ro
UNICEF

01:05

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate, s-a intamplat! Fanii nu il vor uita NICIODATA

B1 B1,
VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate, s-a intamplat! Fanii nu il vor uita NICIODATA

Din pacate starea de sanatate a lui Michael Schumacher ramane incerta dupa cinci ani de la teribilul accident de schi. Fanii pilotului camponului vor avea posibilitatea sa-si aminteasca de victoriile. continuă pe B1

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Fanii nu il vor uita NICIODATA...

Din pacate starea de sanatate a lui Michael Schumacher ramane incerta dupa cinci ani de la teribilul accident de schi. Fanii pilotului camponului vor avea posibilitatea sa-si aminteasca de victoriile.

ANUNTUL de ultima ora care face iNCONJURUL LUMII: Din pacate, este vorba despre Simona HALEP...

Simona Halep a dezvaluit, dupa meciul din turul intai de la Wimbledon, ce echipa a sustinut la Cupa Mondiala. Ea s-a declarat fan Argentinta, grupare eliminata inca din faza optimilor de finala. Favorita mea la Cupa.

Vestea trista a zilei! IONUT DOLANESCU, anunt URGENT despre MARIA CIOBANU! Fanii sunt iN LACRIMI! Din pacate...(FOTO)

Fanii Mariei Ciobanu 80 de ani) au primit o veste teribila acum o luna! indragita artista si-a anulat toate concertele din Romania si a ramas in S. A pentru a avea grija de sotul ei care este grav bolnav.

VESTEA care ii afecteaza pe toti romanii: Ce se intampla cu PENSIILE in 2018! Pana cand se mai fac platile...

Un proiect PSD prevede ca stagiul de cotizare sa fie redus de la 35 la 20 ani pentru mai multe categorii de pensionari. Proiectul va intra si in dezbaterea Camerei Deputatilor. Este vorba despre un proiect de.

DRAMA totala in LUMEA MANELELOR! Este vorba chiar despre REGELE Florin Salam! Fanii sunt devastati! Familia a CONFIRMAT TOTUL

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, si Catalin Visanescu, au amanat nunta, dupa ce s-au casatorit civil acum doua saptamani. Catalin Visanescu a vorbit la o emisiune tv despre surpriza facuta de.

Magia Zilei. Mihai Voropchievici, despre posesorii prenumelor care incep cu litera I: Au o atitudine idealista, dar si creativa

Mihai Voropchievici a vorbit in rubrica Magia Zilei despre persoanele care care au initiala numelui I. Este o litera emotionala. Litera I le imprima o atitudine idealista, dar si creativa. sunt firi.

Cati bani a primitMelania Trump de pe urma fotografiilor de cand este prima doamna a Americii

Prima doamna a Statelor Unite a primit intre 100. 000 si un milion de dolari din drepturi de autor pentru utilizarea fotografiilor sale, au dezvaluit jurnalistii NBC. Este vorba despre o serie de 187 de.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )