Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tesla Model 3 a devenit cea mai vanduta masina electrica din lume: sedanul american a depasit Nissan Leaf

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tesla Model 3 a devenit cea mai vanduta masina electrica din lume: sedanul american a depasit Nissan Leaf

Tesla Model 3 a fost cea mai vanduta masina electrica din lume in primele opt luni ale anului si a reusit sa surclaseze fostii lideri Nissan Leaf si BAIC EC. continuă pe Wall-Street Ro

Lamborghini a pierdut titlul de cea mai rapida masina de strada de pe Nurburgring. Recordul batut cu aproape 5 secunde

Pana de curand, Lamborghini Aventador SVJ era cea mai rapida masina de strada de pe lengendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Supercar-ul italian a pierdut acum acest titlu in favoarea unui Porsche 911 GT2 RS modificat de Manthey-Racing.

Cea mai letala pisica din lume e si cea mai adorabila

Cand te gandesti la cea mai letala pisica din lume, poate iti vin in minte imagini cu un leu semet sau un tigru impunator. Ti-ai fi imaginat insa ca cea mai letala pisica este ridicol.

ATP: Novak Djokovic, noul lider mondial - Marius Copil, 57 n lume (cea mai buna clasare a carierei)

Marius Copil a bifat o noua cea mai buna clasare a carierei, jucatorul nostru aflandu-se pe locul 57 in lume, cu 888 de puncte acumulate. La varf, Novak Djokovic este noul lider mondial, acesta fiind urmat de Rafael Nadal si Roger Federer.

Ce contine cea mai mare colectie de trench art din Romania. Colectionar: Soldatii le faceau pentru o permisie sau pentru o portie in plus de mancare

Aproape 300 de obiecte realizate din elemente de munitie, devenite vaze, tabachere, scrumiere etc. constituie cea mai mare colectie din Romania incadrata in curentul trench art. Colectionarul este deja celebru pentru zecile de mii de jucarii pe care le are.

Bentley lucreaza la prima sa masina electrica

Bentley are in vedere lansarea primului sau vehicul complet electric, pentru a contribui la reducerea emisiilor de CO2, in conditiile in care parlamentarii din intreaga lume introduc obiective mai stricte de reducere a emisiilor.

Cea mai noua metoda de a fura oamenii: Fatetele dentare. Sute de creduli cad in plasa sarlatanilor

Sute de persoane au cazut in plasa unor sarlatani care vand, pe internet, fatete dentare. Aceste accesorii au menirea de a ascunde imperfectiunile dentare, insa de cele mai multe ori, clientii raman f.

FOTO Sarapova, Wozniacki sau Bouchard, eclipsate de o rusoaica de 28 de ani! Cine cea mai sexy jucatoare de tenis din circuitul WTA

Maria Sarapova, Caroline Wozniacki sau Eugenie Bouchard, considerate printre cele mai sexy jucatoare de tenis din lume, sunt surclasate de o prezenta inedita in circuitul WTA.

FOTO Sarapova, Wozniacki si Bouchard, eclipsate de o rusoaica de 28 de ani. Cine este cea mai sexy jucatoare de tenis din circuitul WTA

Maria Sarapova, Caroline Wozniacki si Eugenie Bouchard, considerate printre cele mai sexy jucatoare de tenis din lume, sunt surclasate de o prezenta inedita in circuitul WTA.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )