Libnet.ro
UNICEF

01:05

Volkswagen isi dezamageste fanii din Europa. Noua generatie Jetta nu va fi disponibila pe Batranul Continent

Auto Ro Auto Ro,
Volkswagen isi dezamageste fanii din Europa. Noua generatie Jetta nu va fi disponibila pe Batranul Continent

Volkswagen a anuntat prin intermediul unui comunicat de presa ca noua generatie Jetta nu va fi disponibila si in Europa. Sedanul este dezvoltat in premiera pe arhitectura modulara MQB si a debutat cu putin timp in urma cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. continuă pe Auto Ro

Volkswagen reinvie o masina de legenda. Noua generatie are un display color in loc de vitezometru

Volkswagen profita de editia din acest an a Salonului Auto International Nord American, eveniment ce se desfasoara chiar zilele acestea la Detroit, pentru a prezenta in fata lumii intregi cea mai noua generatie a modelului Jetta.

Situatie alarmanta in liceele din Romania. Noua din zece elevi de liceu beau alcool, fumeaza si se drogheaza - studiu

Situatie alarmanta in liceele din Romania. Noua din zece elevi de liceu beau alcool, fumeaza si se drogreaza. Potrivit unui studiu realizat de Agentia Nationala Antidrog, cel mai des folosit.

Situatie alarmanta in liceele din Romania. Noua din zece elevi de liceu beau alcool - studiu

Situatie alarmanta in liceele din Romania. Noua din zece elevi de liceu beau alcool, arata un studiu recent realizat de Agentia Nationala Antidrog. Tinerii incep sa consume cantitati mari .

Lichidarea Carillion pune pe curs negativ bursele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut ieri, in conditiile in care firma britanica de constructii Carillion Plc, cu 43. 000 de angajati, a intrat in procedura de lichidare. Carillion are probleme financiare dupa ce a pierdut sume importante de bani in contractele mari si a acumulat multe datorii.

Pietele din Europa, stimulate de rezultatele companiilor si situatia politica din Germania

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, investitorii reactionand la rezultatele financiare anuntate de companii, dar si la rezultatele preliminare pozitive ce au urmat negocierilor privind formarea unui nou guvern in Germania.

Dinamo isi cunoaste adversarele din Cipru

Vasile Miriuta deplaseaza 24 de jucatori in cantonamentul din Cipru, unde echipa din Stefan cel Mare va disputa si trei meciuri amicale.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )