Libnet.ro
UNICEF

01:05

BERD: Infrastructura de transport reprezinta,probabil,una dintre cele mai slabe zone ale mediului de afaceri romanesc

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BERD: Infrastructura de transport reprezinta,probabil,una dintre cele mai slabe zone ale mediului de afaceri romanesc

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, s-a intalnit, la sediul BERD din Londra, cu directorul executiv pentru infrastructura al bancii, care si-a exprimat angajamentul de a colabora pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere a Romaniei, pe care a. continuă pe Wall-Street Ro

Directorul pe Infrastructura al Bancii Europene pentru Dezvoltare: Infrastructura de transport, una dintre cele mai slabe zone ale mediului de afaceri din tara, dar este esentiala pentru dezvoltarea Romaniei

Intr-o intalnire la Londra cu Ministrul Transporturilor din Romania, Felix Stroe, directorul executiv al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a subliniat rolul esential al dezvoltarii infrastructurii de transport pentru tara noastra. Cei doi oficiali au discutat despre finantarea autostrazii Iasi - Targu Mures, despre Magistrala 6 de metrou spre Aeroportul Otopeni, precum si alte proiecte d emodernizare a sectorului feroviar.

BERD: Infrastructura de transport constituie probabil una dintre cele mai slabe zone ale mediului de afaceri din Romania

Infrastructura de transport a Romaniei constituie probabil, una dintre cele mai slabe zone ale mediului de afaceri din tara, considera oficialii BERD, care iau in considerare acordarea de asistenta tehnica Romaniei, pentru a-si imbunatati performantele si eficienta intreprinderilor de stat din sectorul transporturilor.

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din UE. Dar la ce bun?

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din Uniunea Europeana, insa, in acelasi timp, are unele dintre cele mai slabe randamente la productie, terenurile pe care se practica agricultura fiind extrem de fragmentate si gazduind, de cele mai multe ori, exploatatii de subzistenta.

Animale urate si bizare. Cum arata pestele gelatinos, una dintre cele mai inestetice creaturi ale Terrei

In timp ce cu unele creaturi natura s-a dovedit a fi generoasa, facandu-le pufoase, colorate si dragalase, pe altele pare sa le fi desprins din cele mai inspaimantatoare cosmaruri.

FOTO Look nou si transformare spectaculoasa pentru Ana Bogdan, una dintre cele mai frumoase jucatoare de tenis din circuitul feminin

Ana Bogdan a avut o evolutie foarte buna in 2017, reusind sa fie pe tabloul principal la toate turneele de Grand Slam.

Globurile de Aur 2018. Filmul cu cele mai multe nominalizari

Filmul Shape of Water, pentru care regizorul mexican Guillermo del Toro a fost premiat anul acesta la Festivalul de la Venetia cu Leul de Aur, a primit cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur.

Peste 19.000 locuri de munca la nivel national, cele mai multe pentru agenti de securitate. in Baragan, doar 124 de slujbe sunt vacante

Peste 19. 000 de locuri de munca vacante sunt disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi angajatori cauta agenti de securitate si muncitori necalificati in industria confectiilor. in judetul Ialomita sunt disponibile doar 124 de slujbe.

Peste 19.000 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru agenti de securitate

Peste 19. 000 de locuri de munca vacante sunt disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi angajatori cauta agenti de securitate si muncitori necalificati in industria confectiilor.

Comisia Iordache a adoptat primele modificari la Legea privind organizarea CSM, ultima dintre cele trei legi ale Justitiei

Comisia speciala ce dezbate Legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a inceput luni dezbaterile asupra Legii 317/2004 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii, cea mai.

Care sunt cele mai inteligente zodii?

Fiecare zodie are propriul set de trasaturi si abilitati. Unele dintre ele sunt recunoscute pentru capacitatile lor unice si speciale, cum ar fi inteligenta! Iata doua zodii care sunt apreciate pentru.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )