Libnet.ro
UNICEF

01:05

Citylink este cel mai nou serviciu de car-sharing din Bucuresti

B1 B1,
Citylink este cel mai nou serviciu de car-sharing din Bucuresti

Bucurestiul are un nou serviciu de car-sharing numit Citylink cu o flota formata din modele hibrid Toyota Yaris si Toyota Corolla. Citylink si-a inceput activitatea de car-sharing in Bucuresti din luna. continuă pe B1

Sinteza Zilei, cel mai urmarit talk-show din Romania, revine la Antena 3

Din 13 ianuarie cel mai urmarit talk-show din Romania se intoarce.

Real Madrid, detronata - Barcelona este cel mai bogat club din lume, cu un nou record de incasari

FC Barcelona a stabilit un nou record in fruntea ultimului clasament al cabinetului de audit financiar Deloitte, bazat pe veniturile obtinute in sezonul 20182019 de catre cele mai bogate cluburi profesioniste de fotbal, stabilind chiar un ecart istoric fata de a doua clasata, marea rivala Real Madrid, informeaza AFP.

Cel mai vechi material de pe Pamant este mai batran decat Sistemul Solar

Cercetatorii au descoperit cat de vechi este, de fapt, cel mai vechi material observat vreodata pe suprafata planetei Pamant. in 1969, un meteorit a ajuns pe planeta noastra si a aterizt in.

2019 - cel mai negru an de dupa criza, pentru exporturile noastre

Interviu cu Mihai Ionescu, presedintele ANEIR si co-presedintele Consiliului de Export al Romaniei) * Estimez ca deficitul comercial va fi de aproximativ 17 miliarde de euro, in 2019 * Mihai Ionescu nu este optimist nici pentru acest an, in ceea ce priveste comertul exterior Reporter: Cum a fost anul 2019, din perspectiva comertului exterior? Mihai Ionescu: Anul 2019 a fost cel mai negru an din perioada de dupa criza pentru exportul romanesc, fiind pentru prima data cand ritmul de crestere al exporturilor a fost inferior celui al PIB-ului. Acesta este fenomenul caracteristic principal.

Cel mai puternic politician din Belgia, prins in razboiul drogurilor din Antwerpen

Primarul orasului Antwerpen, Bart de Wever, este sub asaltul extremei-drepte din cauza razboiului impotriva drogurilor din orasul care gazduieste al doilea cel mai mare port din Europa.

Avertisment. Cel mai folosit medicament pentru raceala gaureste stomacul

Cel mai folosit medicament pentru raceala este extrem de agresiv cu stomacul si cu ficatul.

Cel mai bun argument sa ai un copil bilingv: de ce sa-l inveti o limba straina, de mic

Din ce in ce mai multi parinti fac un efort pentru a-si invata copiii o limba straina, iar beneficiile sunt spectaculoase. De ce ar trebui sa faci la fel? Un studiu recent atrage atentia asupra copiilor bilingvi. Acestia au varste mai mult sau mai putin fragede si sunt capabili sa vorbeasca cel putin o limba .

Tigarile, printre produsele care s-au scumpit cel mai mult in luna decembrie

Cartofii si tigarile s-au scumpit cel mai mult in decembrie comparativ cu aceeasi luna a anului ante.

Cel mai trist episod din viata Cristinei Topescu: O experienta care, cu siguranta, a avut un rol capital in traseul meu ulterior. in cel interior, de om

Jurnalista Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Vedeta a povestit in urma cu ceva timp, la Antena 3, cel mai trist si traumatizant episod din viata sa.

VIDEO Cel mai mare radiotelescop din lume a fost inaugurat in China. FAST are un diametru de 500 de metri si va cauta semnale de viata extraterestra

Radiotelescopul FAST, telescop cu apertura sferica de 500 de metri si cel mai mare din lume, a inceput sambata dupa trei ani de teste sa opereze oficial in provincia de sud-est chineza Guizhou, potrivit presei locale, citata de EFE si Agerpres.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )