Libnet.ro
UNICEF

10:31

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste BOMBA pentru trei milioane de autoturisme din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

B1 B1,
Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste BOMBA pentru trei milioane de autoturisme din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

Soferii care au masini cu motoare care merg pe motorina au motive serioase de ingrijorare. DRAMA TOTALA iN SHOWBIZ! LACRIMI PENTRU CRISTI BORCEA! TRUPUL A CEDAT! VESTI TRISTE DIN iNCHISOARE Tot mai multe. continuă pe B1

Masinile diesel, interzise oficial: Cine are autoturisme pe motorina, primeste banii inapoi! De ce acte ai nevoie...

Volkswagen a promis o schema de buyback pentru proprietarii de masini diesel cumparate dupa adoptarea legii care permite fiecarui oras sa reglementeze circulatia masinilor diesel.

Panica printre toti soferii romani, masinile diesel sunt interzise oficial: in ce orase deja nu mai poti circula!

Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, considera ca, in cativa ani, masinile diesel nu vor mai fi vazute pe strazi.

HOROSCOP 14 MAI. Veste fabuloasa pentru una dintre zodii. in sfarsit obtine castigul mult visat!

Horoscop 14 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de 14 mai. Horoscop 14 mai Berbec Exista zile in care simti ca nu ai energie sa faci nimic, cum este si cazul zilei de azi. Pe de alta parte,.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )