Libnet.ro
UNICEF

19:30

AI PERMISUL AUTO SUSPENDAT? METODA prin care ACUM il poti RECUPERA SIMPLU si RAPID!

B1 B1,
AI PERMISUL AUTO SUSPENDAT? METODA prin care ACUM il poti RECUPERA SIMPLU si RAPID!

Ai permisul suspendat si vrei sa il recuperezi cat mai repede? Trebuie sa indeplinesti cateva conditii, conform unei noi legi promulgate. continuă pe B1

Cum a obtinut criminalul din Caracal avizul psihologic pentru permisul auto, acum un an. Gheorghe Dinca, internat la psihiatrie de 8 ori

Dupa ce ca informatiile din cazul Caracal erau terifiante si ajungerea politiei la 19 ore, dupa 3 apeluri la 112, la casa criminalului au umplut paharul, s-a aflat ca Gheorghe Dinca fufuse deja in vizorul tuturor, dupa ce a ajuns la psihiatrie de 8 ori. Ce a patit, in urma cu un an, la avizul .

Mama Luizei Melencu a primit un mesaj prin care era anuntata ca tanara e in viata. Politia a plecat spre o adresa indicata

Mama Luizei Melencu, fata disparuta in aprilie, una dintre victimele criminalului din Caracal, a primit marti, 30 aprilie, un mesaj potrivit caruia fiica sa este inca in viata. Femeia a sunat la 112 si a plecat impreuna cu autoritatile spre adresa indicata. Mama Luizei Melencu a primit un mesaj prin care era anuntata ca tanara .

Metoda extraordinara prin care cercetatorii vor sa foreze asteroizi in spatiu

Oamenii de stiinta lucreaza acum la un nou experiment in spatiu care le-ar putea face viata mai usoara in misiunile viitoare. O agentie spatiala incearca sa gaseasca modalitati.

Cazul din Caracal i-a adus aminte de ororile prin care a trecut. Izabela a fost hartuita si violata de un pervers din Onesti: Puscaria este mult prea blanda pentru voi!

Izabela a fost sedusa, la doar 13 ani, de Marius Ticu Parvu, un individ care a cumparat-o cu haine, bijuterii, telefoane si excursii. Dupa mai multe termene la judecatorie, barbatul a fost condamnat, anul tr.

P Environ si SNRB lanseaza un nou proiect educational prin care ii invata pe copii sa protejeze mediul: Serialul 2 minute cu AMY

Pornind de la premisa ca schimbarea incepe de la cei mici si ca tehnologia poate deveni un aliat in lupta pentru protejarea mediului, Environ si SNRB, organizatorii campaniei nationale de educatie ecologica Baterel si Lumea Non-E, lanseaza un proiect educational inovator - serialul pentru copii 2 minute cu Amy. Serialul continua promovarea mesajului ecologic in randul copiilor prin mini-lectii despre protectia mediului si reciclare, avand drept obiectiv dezvoltarea unei comunitati de tineri responsabili, cu un puternic simt civic.

India a scos in afara legii triplul talaq, practica prin care un barbat se putea desparti pe loc de sotie rostind de trei ori cuvantul divort

Parlamentul indian a aprobat un proiect ce scoate in afara legii dreptul de a divorta instantaneu pe care barbatii musulmani il aveau de secole, noteaza Guardian.

Procurorul general a contestat decizia prin care Sorina Sacarin a putut parasi tara

Apelul asteptat in urma hotararii Judecatoriei Slatina de a respinge cererea procurorului general de interzicere, prin ordonanta presedintiala, a parasirii tarii in cazul Sorinei Sacarin, a fost depus ma.

Turismul, intre binecuvantare si blestem. O parte din marile metropole europene pregatesc de anul viitor taxe prin care sa limiteze numarul prea mare de turisti

Daca ne organizam putin, cucerim Thassosul fara mari probleme, zice un roman aflat la una din tavernele din Potos. Suntem aici mult mai multi turisti decat localnici, spune el in gluma. in centrul micului dar frumosului sat Panagia odiniara fosta capitala a insulei), de la mesele unei terase, localnicii ii priveau iritati pe turisii care blocasera micile stradute cu masinile lor si isi faceau selfie-uri cu aproape orice- de la maslini la leandri, peisaje, taverne samd. E drept, numarul turistilor il depaseste pe cel al localnicilor, la fel cum se intampla in cazul metropolelor europene. Si care au inceput sa ia masuri.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )