Libnet.ro
UNICEF

15:00

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul OFICIAL legat de Dacia 1300 a fost deja facut

B1 B1,
Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul OFICIAL legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 revine in atentia romanilor! Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere nici mai mult, nici mai putin de 11. 900 de euro. continuă pe B1

Cea mai cunoscuta VIDRA din lume a plecat dintre noi! Oamenii au varsat SIROAIE DE LACRIMI, la auzul vestii (FOTO VIDEO)

Cea mai batrana vidra din marile sudice tinuta in capivitate a murit, luni, in California, potrivit acvariumului in care locuia, scrie Fox News.

BASESCU: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista

Fostul presedintre Traian Basescu considera ca liderul PSD Liviu Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista, provocand o criza inutila.

Oamenii de stiinta au descoperit care este cea mai veche culoare din lume! Nu se asteptau la asta

Potrivit noilor studii, rozul puternic este cea mai veche culoare a lumii. Cercetatorii au descoperit vechii pigmenti roz in roci vechi de 1,1 miliarde de ani sub desertul Sahara din bazinul Taudeni.

CA REACTIE LA PRESIUNILE SUA ASUPRA IRANULUI, Barilul de petrol Brent - la cea mai ridicata cotatie din noiembrie 2018

Cotatia barilului de petrol Brent a urcat marti la cel mai ridicat nivel din noiembrie 2018, dupa ce SUA au sporit presiunile economice asupra Iranului, transmit Reuters si Sky News.

ANALIZA EKATHIMERINI.COM PENTRU IANUARIE-APRILIE 2019: Bursa din Atena are cea mai buna evolutie din ultimii 20 de ani

Plus de aproape 27% de la inceputul anului curent Piata actiunilor din Grecia se bucura, in prezent, de cea mai buna perioada de patru luni de dupa 1999, dupa dificultatile care au afectat-o in 2018, conform unei analize ekathimerini. com, care arata ca indicele de referinta al Bursei din Atena ASE) a inregistrat un castig de 26,92% de la inceputul anului pana la data de 18 aprilie.

Basescu: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista. Mare nemernic

Fostul presedintre Traian Basescu considera ca liderul PSD Liviu Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista, provocand o criza inutila.

Pe ce cheltuiesc diverse nationalitati cea mai mare parte din salariu

Conform unui nou studiu, cheluirea venitului depinde foarte mult de tara din care provine o persoana, iar la nivel national, sunt multe similaritati infelul in care cetatenii isi cheltuiesc.

Basescu: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista. Mare nemernic

Fostul presedinte Traian Basescu il acuza luni pe Liviu Dragnea ca declanseaza inutil o criza politica in aceasta perioada de sarbatori cand, foarte probabil, va fi greu sa treaca rapid o reorganizare guvernamentala prin Parlament.

Traian Basescu (PMP): Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista. Mare nemernic!

Traian Basescu avertizeaza ca Liviu Dragnea declansaza inutil o criza politica!, cu scopul de a-si arata puterea in fata parrtidului. Fostul pre;edinte, candidatPMP la europarlamentare, spune.

Cea mai pesimista prognoza pentru Romania: Euro va ajunge peste 5,1 lei pana la finalul anului

SummaryaCresterea economica a Romaniei va fi de numai 2,3%, in 2019, in timp ce euro va ajunge la 5,15 lei pana la finalul anului, prognozeaza analistii de la Capital Economics, care au emis cele mai pesimiste estimari privind performantele economiei romanesti in 2019.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )