Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cum arata noul showroom Bentley din Bucuresti. Investitie de 400.000 euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum arata noul showroom Bentley din Bucuresti. Investitie de 400.000 euro

Bentley Motors isi sarbatoreste cei 100 de ani de existenta si la Bucuresti, dezvaluind noul sau concept de showroom de lux. Investitia in redecorarea completa a showroomului s-a ridicat la peste 400. 000 de euro. continuă pe Wall-Street Ro

Danone lanseaza o campanie pentru a promova fermierii care livreaza lapte la fabrica din Bucuresti

Din aceasta toamna, iaurturile din gama Danone vor purta pe ambalaje povestile catorva dintre gospodarii care furnizeaza lapte catre fabrica din Bucuresti.

Alexandru se afla pe Bulevardul Dacia din Bucuresti, cand a observat ceva cu totul ireal! Cand a vazut cine iese din masina a fost si mai uimit! (VIDEO)

Alexandru se afla pe Bulevardul Dacia din Bucuresti, cand a observat ceva cu totul ireal! Cand a vazut cine iese din masina a fost si mai uimit! Bucuresteanul a vazut o parcare neregulmentara pe trecer.

Alexandru se afla pe Bulevardul Dacia din Bucuresti, cand a observat ceva cu totul scandalos! Cand a vazut cine iese din masina, a scos imediat telefonul si a inceput sa filmeze: Sa nu mai permiteti taranilor sa-si bata joc de noi! (VIDEO)

Alexandru se afla pe Bulevardul Dacia din Bucuresti, cand a observat ceva cu totul ireal! Cand a vazut cine iese din masina a fost si mai uimit! Bucuresteanul a vazut o parcare neregulmentara pe trecer.

PENTRU IMBUNATATIREA EFICIENTEI ENERGETICE A CLADIRILOR REZIDENTIALE DIN BUCURESTI imprumut de peste 21 milioane euro de la BEI

Pana in prezent, banca UE a aprobat finantari in valoare totala de aproximativ 613 milioane euro pentru a creste economiile de energie in 2. 405 de cladiri din diverse sectoare din Bucuresti Banca Europeana de Investitii BEI) a acordat 21,1 milioane euro, prima transa a unui imprumut aprobat in valoare de 63,6 milioane euro, pentru finantarea celei de-a treia faze a programului de investitii in domeniul eficientei energetice din sectorul 2 al Capitalei, potrivit institutiei.

Cum arata noul mecanism de transfer al marilor arsi in centre din strainatate

Un nou mecanism de transfer al pacientilor mari arsi in centre din strainatate a fost pus la punct dupa un an de discutii in cadrul unui grup de lucru la Ministerul Sanatatii, care ii cuprinde si pe supravietuitorii de la Colectiv. in lipsa unui astfel de mecanism, improvizatiile si hazardul au produs, de-a lungul anilor, nu numai la Colectiv, foarte multe victime care ar fi putut, poate, sa fie salvate, atrag atentia supravietuitorii tragediei din clubul Colectiv.

Cum arata spitalul de lux din Milano, in care este tratat Mario Iorgulescu. Doar cei bogati au acces aici

Cum arata spitalul de lux din Milano, in care a fost transferat pe 23 septembrie. Doar cei bogati sunt tratati aici. Cum arata spitalul de lux din Milano, in care este tratat Mario Iorgulescu Mario Iorgulescu a provocat un accident pe 8 septembrie in urma caruia a murit un om. Din acel moment a fost .

Premii de 10.000 euro pentru solutii la problemele de mediu din Bucuresti

Reprezentanti ai institutiilor publice si ai societatii civile, arhitecti, specialisti din organizatii de mediu, designeri, antreprenori si inovatori sunt invitati sa contribuie la definirea de noi instrumente si activitati pentru protejarea mediului inconjurator, in cadrul hackaton-ului international Climathon. Pentru fiecare provocare adresata in cadrul evenimentului, va fi desemnata o echipa castigatoare, care va beneficia de cate un premiu de 5. 000 de euro si suport dupa terminarea hackathon-ului.

Ionut este din Bucuresti si are 10 ani, iar sambata a plecat de acasa. La scurt timp, adevarul crunt a iesit la iveala (FOTO)

Politia Capitalei solicita sprijin in vederea depistarii unui minor care, sambata, a plecat de la domiciliul din Sectorul 5 si nu a mai revenit pana in prezent. Minorul disparut se numeste Vorga Aur.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )