Libnet.ro
UNICEF

18:15

Unul dintre cele 50 de exemplare Aston Martin DBS Superleggera Tag Heurer poate fi cumparat din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Unul dintre cele 50 de exemplare Aston Martin DBS Superleggera Tag Heurer poate fi cumparat din Romania

British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding, reprezentantul oficial in Romania al Aston Martin, a adus, in showroom-ul din Otopeni, un exemplar DBS Superleggera Tag Heurer, care face parte dintr-o editie limitata la doar 50 de unitati. continuă pe Wall-Street Ro

Premiera pe DN2, unul dintre cele mai periculoase drumuri din tara: Un sector din E85 va fi transformat n 2+1 alternativ / PLUS: Ce spune Compania de Drumuri despre tipul de parapet pe cablu testat timp de un an la Afumati

Drumul National DN2 E85) este unul dintre cele mai periculoase din tara - asta mai ales din cauza faptului ca, desi soseaua are doar o banda pe sens, multi soferi folosesc neregulamentar acostamentul mai larg drept banda 1, vitezele practicate sunt mari si multe depasiri sunt periculoase. De cativa ani a existat o presiune din partea societatii civile pentru a spori siguranta pe actualul DN2 si implementarea unui sistem de circulatie 2+1 alternativ. Primul astfel de tronson-test va avea circa 9 kilometri si Compania de Drumuri a precizat la solicitarea HotNews. ro exact unde va fi implementat. Cu toate acestea, sensurile de circulatie nu vor fi separate fizic printr-un parapete, ci prin spatiu liber lat de un metru.

Unul dintre cele mai mari scandaluri din Romania continua. Fiica de milionar, acuzata de furt

Se da o noua batalie in familia lui Dinu Patriciu. Nici acum nu s-au linistit apele intre mostenitori. Vaduva afaceristului a facut o noua plangere in instanta fata de solutia data de procurori de.

Eroul Zilei. Mihnea Ignat, unul dintre cei mai tineri dirijori din Romania

Mihnea Ignat este unul dintre cei mai tineri dirijori din Romania. inca din 2004, cand a absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, Mihnea a castigat numeroase premii in Italia, Londra si.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )