Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dupa BREXIT, Marea Britanie anunta ca VA INTERZICE masini pe benzina, motorina si hibride, cu cinci ani mai repede decat era prevazut

B1 B1,
Dupa BREXIT, Marea Britanie anunta ca VA INTERZICE masini pe benzina, motorina si hibride, cu cinci ani mai repede decat era prevazut

Abia iesiti din Uniunea Europeana, britanicii vor sa interzica din 2035 vanzarea de masini pe benzina, motorina si hibride, cu cinci ani mai repede decat era prevazut. continuă pe B1

Dupa BREXIT, Marea Britanie anunta ca VA INTERZICE masini pe benzina, motorina si hibride, cu cinci ani mai repede decat era prevazut

Abia iesiti din Uniunea Europeana, britanicii vor sa interzica din 2035 vanzarea de masini pe benzina, motorina si hibride, cu cinci ani mai repede decat era prevazut.

BREXIT. Marea Britanie a iesit oficial din UE. Ce trebuie sa faca romanii pentru a putea munci in Regatul Unit

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat vineri ca romanii din Marea Britanie nu trebuie sa aiba niciun fel de ingrijorare in cazul Brexitului, pentru ca drepturile acestora nu se schimba.

Pericol pentru romanii dintr-un oras britanic. Ce afise au inceput sa apara prin cladirile de locuinte, dupa Brexit

Marea Britanie a parasit oficial Uniunea Europeana vineri, 31 ianuarie 2020. Dupa 47 de ani, Regatul Unit nu mai face parte acum din UE, chiar daca urmeaza o perioada de tranzitie pana la sfarsitul acestui an. Brexitul a fost pentru unii motiv de sarbatoare, pentru alti nu. Brexitul a devenit realitate. Ce afise au inceput .

Brexit. Marea Britanie va adopta o pozitie ferma in perspectiva negocierilor comerciale cu Uniunea Europeana

Marea Britanie a adoptat duminica o pozitie ferma in perspectiva negocierilor viitoare cu Uniunea Europeana, anuntand ca isi va stabili o agenda proprie si nu va accepta regulile blocului comunitar pentru a evita frictiunile comerciale, transmite Reuters.

Marea Britanie vrea sa interzica vanzarile de masini diesel, pe benzina si hibride din 2035

Marea Britanie intentioneaza sa interzica vanzarea de masini diesel si pe benzina incepand din 2035, cu 5 ani mai devreme decat planurile initiale, iar pe lista vor fi incluse si masinile hibride.

VIDEO OFICIAL Marea Britanie a parasit Uniunea Europeana Epopeea Brexit se sfarseste si odata cu ea povestea unei colaborari de 47 de ani Ce urmeaza in relatia Regat-UE

Epopeea Brexit s-a incheiat dupa trei ani si jumatate de la referendumul istoric din 2016. Cand Big Ben a batut ora locala 23:00 1 noaptea ora Romaniei), Marea Britanie a parasit oficial Uniunea Europeana. Odata cu acest pas incepe o perioada de tranzitie post-Brexit care se va incheia la 31 decembrie 2020. in acest interval, Regatul Unit va continua sa aplice regulile blocului comunitar, fara sa participe la procesul decizional al UE, iar executivul britanic si Uniunea Europeana vor incepe un proces de negociere dedicat relatiei lor viitoare. Irlanda de Nord va continua sa aiba statut special si dupa perioada de tranzitie, ramanand in uniunea vamala UE pana cand va fi stabilit un alt statut. FOTO VIDEO Brexit Day : Britanicii asteapta despartirea de la miezul noptii, unii tristi, altii veseli, sub privirea severa a lui Winston ChurchillCum isi vad mai multi tineri romani din Marea Britanie viata dupa BREXITReactii ale politicienilor si ale unor figuri publice la retragerea Marii Britanii din Uniunea EuropeanaAmbasadorul Romaniei la Londra: Romanii din Marea Britanie nu au motive de ingrijorare, cel putin pana in decembrie 2020 Ce trebuie sa faca cei care se simt discriminati.

Brexit. Cand se vor introduce vizele pentru Marea Britanie. Ce se intampla cu romanii care vor sa treaca granita

Dupa 47 de ani si alti trei ani si jumatate dupa ce referendumul national a pus in miscare balul Brexit, Regatul Unit a parasit oficial Uniunea Europeana vineri, la ora 23:00, la Londra, la miezul noptii de la Bruxelles. Brexit Au fost sarbatori si lacrimi in toata tara, deoarece cel mai reticent membru a devenit .

Germania, Austria si Slovenia nu-si vor extrada cetatenii in Marea Britanie, dupa Brexit

Germania, Austria si Slovenia au confirmat ca nu-si vor extrada cetatenii proprii in Marea Britanie,.

Stirile ProTV: Drama unui cuplu de romani in Marea Britanie, in ultimele 3 zile inainte de Brexit. Nu meritam asta

Un cuplu din Romania, stabilit in Marea Britanie, a fost victima vandalismului, in ultimele trei zile, inainte de Brexit.

PREDOIU: Brexit nu afecteaza extradarile din Marea Britanie

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, sustine ca Brexitul nu afecteaza extradarile din Marea Britanie si ca raman in vigoare celelalte prevederi ale tratatelor de cooperare judiciara.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )