Libnet.ro
UNICEF

16:31

MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Decizia SOC e confirmata chiar de la Tribunal! Situatia e CRITICA in Romania...

B1 B1,
MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Decizia SOC e confirmata chiar de la Tribunal! Situatia e CRITICA in Romania...

Decizie radicala luata in Germania pentru combaterea poluarii pe care o produc masinile cu motoare pe motorina. continuă pe B1

MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL, romanii au intrat in PANICA: Anuntul a fost facut de Comisia Europeana, masura a intrat in vigoare

Veste soc pentru posesorii de masini cu motoare pe motorina, venita chiar din partea Comisiei Europene. in cativa ani, autoturismele diesel ar putea sa dispara de pe drumurile din UE, in contextul in care.

MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Veste BOMBA pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde NU mai au voie sa circule romanii!

Era masinilor cu motor pe motorina se apropie de final. ANDREEA BALAN, iN STARE GRAVA! S-A iNTAMPLAT DUPA NUNTA! FANII SI-AU FACUT CRUCE CAND AU VAZUT IMAGINILE GALERIE FOTO) Tot mai multe tari din.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste BOMBA pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

Soferii care au masini diesel motorina au motive serioase de ingrijorare, tot mai multe tari vest europene au impunand sau intentionand sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu.

Masinile diesel sunt INTERZISE OFICIAL: Cine are autoturisme pe motorina primeste banii inapoi! De ce acte ai nevoie

Volkswagen a promis o schema de buyback pentru proprietarii de masini cu motoare pe motorina cumparate dupa adoptarea legii care permite fiecarui oras sa reglementeze circulatia masinilor diesel. Astfel,.

ştiri din Auto

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )