Libnet.ro
UNICEF

07:46

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

B1 B1,
Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie. continuă pe B1

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a dezvaluit marele secret. Cine e, de fapt, tatal Elizei

Adriana Iliescu este cea mai batrana mama din Romania. Cu toate ca multe detalii despre aceasta au iesit la iveala odata cu titlul din Cartea Recordurilor, niciodata nu a spus cine este, de fapt, tatal Elizei. Adriana Iliescu a vorbit despre tatal Elizei Adriana Iliescu a devenit mama la 66 de ani. in anul 2005 .

Cat costa cea mai scumpa Dacia din Romania si cum arata modelul configurat. Ce dotari are

Cea mai scumpa Dacia din Romania, la momentul actual nu are un pret chiar atat de mare pe cat te-ai astepta. Desigur, cand vine vorba de preturi, fiecare se raporteaza la ele diferit, pentru.

Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Cel mai mic oras din Romania este atractia a nenumarati turisti anual. Strainii sunt extrem de incantati de privelistea unica. Unde se afla acesta? Cel mai mic oras din Romania, magnet pentru turisti Este vorba, mai exact, de statiunea din Harghita. Baile Tusnad se afla la 650 de metri alitudine si este cunoscut drept cel .

Leul moldovenesc a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani

In trimestrul doi al anului 2019, moneda nationala a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani. Leul s-a depreciat cu 4,8% fata de dolar si cu 5,7% fata de moneda unica europeana, transmite IPN. Informatia apare pe blogul lui Veaceslav Ionita, economist IDIS Viitorul.

Radu Tudor, despre noua sefa a Comisiei Europene: Cea mai puternica femeie din Europa are sapte copii si origini aristocratice

Ursula von der Leyen a fost propusa oficial pentru postul de presedinte al Comisiei Europene. in prezent, ea ocupa functia de ministru al Apararii din Germania si face parte din CDU, partidul Angelei Merkel.

Cum arata acum, la 18 ani, cea mai frumoasa fata din lume. E fiica unui fotbalist celebru (FOTO)

La doar cativa anisori, Thylane Blondeaudevenea celebra pentru frumusetea sa. La varsta de 4 ani, Thylane era deja fotomodel pentru designerul Jean Paul Gaultier, iar la 7 ani se afla pe mai toate.

Marti, 2 iulie, cea mai FIERBINTE zi din acest an. Peste 40 de grade la soare

Marti, 2 iulie, este cesa mai calduroasa zi din aceasta vara. Vor fi peste 40 de grade Celsius la soare in unele zone, in special in sudul tarii. Marti, 2 iulie, vremea va fi caniculara si.

Cea mai CONTROVERSATA FILMARE din istorie, scoasa la licitatie! Adeptii teoriei CONSPIRATIEI au luat foc

O inregistrare a primilor pasi facuti pe luna de Neil Armstrong va fi scoasa la licitatie de casa Sothebys, pe 20 iulie.

Business report: Spark, un nou serviciu de car-sharing intra pe piata din Romania. Ofera exclusiv masini electrice; Au aparut ofertele aberante de cazare pentru Untold: 1.000 de euro pentru un apartament vechi

Cine controleaza judetele cu cele mai fertile terenuri din Romania. Cu preturi ce variaza intre 6 si 8. 500 de euro hectarul de teren arabil, judetele Timis, Constanta si Teleorman sunt printre cele mai scumpe. Cum au reusit doi tineri sa faca sute de milioane de dolari inainte sa termine primul an de facultate. Nu au terminat nici macar un an de facultate, dar Henrique Dubrugas 23 de ani) si Pedro Franceschi 22 de ani).

Nume mari pe scena din Poiana Lupului a celui mai important festival de jazz din Romania

Garana Jazz Festival revine, intre 11 si 14 iulie, cu cea de-a 23-a editie a celei mai importante manifestari de gen din Romania. De aceasta data, organizatorii au pregatit un program complex, care, pe langa concertele de jazz, cuprinde si alte activitati.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3804 seconds )