Libnet.ro
UNICEF

23:16

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

B1 B1,
Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Un barbat a scos la vanzare o Dacia 1300 pentru suma de 11. 900 de euro. DOLIU LA PRO TV! S-A SINUCIS! FANII LUI CABRAL SUNT iN STARE DE SOC! PRIMELE IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI GALERIE FOTO) Potrivit. continuă pe B1

Cea mai mare ferma din Europa Agricost isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de.

Coreea de Nord anunta ca se confrunta cu cea mai severa seceta din ultimele patru decenii

Autoritatile din Coreea de Nord au anuntat ca tara este afectata de cea mai severa seceta din ultimele patru decenii, in contextul in care un raport al mai multor agentii ONU a indicat ca aproximativ 10 milioane de nord-coreeni se confrunta cu lipsuri alimentare grave, informeaza Mediafax, citand postul ABC News.

Cea mai mare ferma din Europa, Agricost, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

FOTO Casuta din lemn unde functioneaza cea mai mica scoala din Romania. Ce suprafata are si unde se gaseste

Cea mai mica scoala din Romania se afla in catunul Cornatea, din judetul Maramures. intr-o camaruta de lemn, de 16 metri patrati, 15 suflete invata zilnic tainele cunoasterii. Sunt cinci generatii, in aceeasi incapere, cu aceeasi invatatoare, dar nu se gandesc sa lipseasca de la cursuri, chiar daca parcurg zilnic aproximativ 5 kilometri pentru a ajunge la scoala primara.

Secretele prabusirii Anei Pauker, cea mai puternica femeie din Romania anilor 50. Cat de importanta era pentru Stalin

Note secrete pastrate in arhivele CIA ofera detalii inedite despre destinul Anei Pauker, una din cele mai temute femei din primii ani ai regimului comunist impus de sovietici.

Penultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria serialului!

Duminica a aparut penultimul episod al serialului fenomen Game of Thrones si, in ciuda faptului ca actiunea nu a fost neaparat pe placul fanilor, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria serialului! .

Cea mai mare ferma din Europa, aflata in Insula Mare a Brailei, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata Trimble, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

Cea mai mare ferma din Europa, aflata pe Insula Mare a Brailei, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata Trimble, care vor ajunge pe Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

Cum traiesc oamenii din satul Sfantului Ioan Hozevitul, cea mai nordica localitate romaneasca. Saraci trupeste, dar asa de binecuvantati cu duhul...

Desi sunt saraci si tot mai putini, oamenii din cea mai nordica localitate din Romania, satul Horodistea, judetul Botosani, se considera un popor binecuvantat. De altfel, ei spun ca sunt din satul sfantului si cred ca sunt un al doilea Ierusalim, fiindca pe aceste meleaguri s-a nascut Ioan Iacob Hozevitul, unul dintre cei mai recenti sfinti romani.

Cate cirese poti cumpara cu un euro. Campania inedita a celei mai mari banci din Romania

Cea mai mare banca din Romania a adaugat o valuta noua la cursul de schimb valutar, ciresele, solidarizand cu romanii care au inundat retelele de socializare, in ultima perioada, glumind pe seama pretului mare al acestor fructe.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )