Libnet.ro
UNICEF

13:00

ATENTIE, SOFERI ROMANI! Aceste MASINI vor fi INTERZISE in ROMANIA! DECIZIE FARA PRECEDENT

B1 B1,
ATENTIE, SOFERI ROMANI! Aceste MASINI vor fi INTERZISE in ROMANIA! DECIZIE FARA PRECEDENT

Planul National pentru Energie si Schimbari Cliamtice PNIESC) al Romaniei vorbeste despre posibilitatea interzicerii inmatricularii autoturismelor cu norma de poluare sub Euro 5, informeaza. continuă pe B1

ITP 2020. Atentie, soferi! Ce reguli se aplica pentru inspectia tehnica periodica in acest an

Inspectia tehnica periodica ITP) este evaluarea care trebuie realizata la un anumit interval de timp, pentru fiecare autoturism. Fara aceste verificari, conducatorii auto risca sa fi sanctionati daca sunt gasiti ca circula pe drumurile publice din Romania. Din acest motiv, romanii trebuie sa fie atenti la schimbarile care au intrat in vigoare de la inceputul .

Cod rutier 2020. Atentie, soferi. Ce se intampla cu cei care primesc amenzi in alte state UE

Noi schimbari in Codul Rutier 2020! Ce se va intampla cu conducatorii auto care primesc sanctiuni in alte state din Uniunea Europeana? Acum le va fi mult mai usor sa plateasca. Cod rutier 2020. Atentie soferi! Prin indeplinirea unor conditii, o amenda de circulatie primita de romani in alt stat din UE, poate fi recunoscuta .

Codul Rutier 2020. Atentie, soferi. Cat alcool poti consuma inainte sa te urci la volan

Ce spune Codul Rutier 2020 cu privire la nivelul de alcoolemie permis in aerul expirabil. Ce risca soferii daca sunt prinsi cu alcool in sange, in timp ce se afla la volan? Alcoolemia la volan. Ce sanctiuni prevede Codul Rutier Potrivit art. 88, alin 4, din Codul Rutier, 2020, stabilirea prezentei alcoolului in aerul expirat .

Tariceanu: Alegerile anticipate vor duce Romania in haos

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat marti la Antena 3, ca alegerile anticipate vor arunca Romania in haos pentru patru luni.

ştiri din Auto

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )