Libnet.ro
UNICEF

14:00

ATENTIE SOFERI! Se schimba Codul Rutier. Noile prevederi te pot lasa fara permis timp de un an!

B1 B1,
ATENTIE SOFERI! Se schimba Codul Rutier. Noile prevederi te pot lasa fara permis timp de un an!

Apar modificari in Codul Rutier din iulie 2020. Potrivit Ordonantei de urgenta nr. 132020, ce vine in completarea Ordonantei de urgenta nr. 1952002 privind circulatie pedrmuumrile publice, s-au mai produs. continuă pe B1

Cod rutier 2020. Atentie, soferi! Se schimba legea. Ce soferi vor ramane fara permis timp de un an

Codul rutier va suferi noi modificari majore din iulie 2020. Conform Ordonantei de urgenta nr. 132020 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1952002 privind circulatia pe drumurile publice, s-au mai produs cateva schimbari de care orice participant la trafic, in calitate de sofer trebuie sa tina cont. Cod rutier 2020. Atentie, .

Atentie, soferi! Amenzile vor fi DRASTICE! Noi modificari BOMBA la Codul Rutier

Soferii din Romania trebuie sa se pregateasca pentru noi schimbari bomba in Codul rutier. Un proiect de modificare a Codului Rutier prevede sanctiuni pentru soferii care consuma alcool sau fac depasiri pe li.

Atentie, soferi. Cum iti poate fi furata masina chiar de sub nas. Multi au picat in capcana

Ca peste tot in lume, atunci cand te afisezi pe strada cu un bolid de cateva sute de mii de euro, devi tinta sigura pentru hoti. Acelasi lucru se intampla si in Africa de sud. Scuderia din Africa de Sud i-a avertizat pe proprietarii locali de de existenta unui grup de hoti care opereaza .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )