Libnet.ro
UNICEF

15:30

BOMBA din noul Cod Rutier: TOTI soferii romani RISCA PUSCARIA! Tu ai facut asta?!

B1 B1,
BOMBA din noul Cod Rutier: TOTI soferii romani RISCA PUSCARIA! Tu ai facut asta?!

O initiativa legislativa de modificare a Codului Rutier propune inasprirea sanctiunilor pentru soferi, in cazul incalcarii legii. Potrivit propunerii, agresiunile fizice sau verbale din trafic, precum si. continuă pe B1

BOMBA din noul COD RUTIER: Ce se intampla daca ai apasat PEDALA de ACCELERATIE chiar si cu foarte putin peste limita legala...

Se anunta schimbari majore pentru soferii romani. Comisia pentru Transport si Infrastructura a Camerei Deputatilor a elaborat principiile necesare pentru modificarea Codului Rutier, venind cu o serie de propuner.

Aveai o parere buna despre Dacia Duster? Toti soferii romani trebuie sa afle URGENT asta: ANUNTUL e deja OFICIAL...

Grupul Renault are planuri mari pentru Dacia Duster. Francezii vor creste, incepand din septembrie, cu 10% productia modelului la fabrica de la Mioveni, acesta fiind cel mai de succes model local al constructorului.

Ce se intampla cu soferii romani care se duc sa-si faca ITP-ul: Ai vazut ce scrie acum pe talon?

Schimbari majore pentru soferii romani! Din 20 mai a intrat in vigoare o noua prevedere, potrivit careia, daca expira ITP-ul, se suspenda automat si certificatul de inmatriculare al masinii, fara ca.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL! Soferii romani, in stare de SOC: Cat mai pot circula in marile orase si in Bucuresti!

Zilele masinilor diesel pe soselele din Europa par numarate. Mai multe tari europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana si sa fie reclamate la Curtea Europeana de Justi.

Toti comerciantii romani ar putea sa aiba rafturi rezervate alimentelor din Republica Moldova

Toti comerciantii ar putea fi obligati sa aiba in magazine rafturi rezervate alimentelor din Republica Moldova, un proiect in acest sens fiind depus la Senat. Initiatorii proiectului au precizat ca punerea.

ştiri din Auto

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )