Libnet.ro
UNICEF

16:30

Codul rutier bulverseaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

B1 B1,
Codul rutier bulverseaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Noul Cod rutier le creeaza multe neplaceri soferilor romani, in conditiile in care au fost introduse amenzi colosale pentru un gest atat de comun pe strazile din Romania, anunta evz. ro. Asadar, potrivit. continuă pe B1

Schimbari importante in codul rutier.Toti vor fi obligati sa obtina aceste acte!

Schimbari importante in codul rutier. Toti vor fi obligati sa obtina aceste acte! Ce e nevoie sa faca fiecare posesor de permis auto. Nu este insa tot. Cei care fac scoala de soferi in 2019 pot obtine mai.

Motivul pentru care Ceausescu s-a separat de Elena mai multe saptamani. Putini romani stiu aceasta poveste

Sase zile lucratoare pe saptamana aveau si demnitarii. Sambata dupa-amiaza, sotii Nicolae si Elena Ceausescu plecau la Snagov. Duminica, favoritii lor erau mobilizati la resedinta de weekend pentru.

Caru' cu vedete: Ei sunt primii sase finalisti Eurovision 2019; A fost dezvaluit motivul pentru care Donald Trump poarta cravate att de lungi; Joel Kinnaman, actorul din House of Cards s-a despartit de sotie

Poza rara cu Florin Piersic in copilarie! Actorul a implinit varsta de 83 de ani. Marele actor Florin Piersic a fost omagiat la Cluj, sambata seara, cu o. Andreea Marin ii raspunde public Mihaelei Radulescu, dupa ce a facut-o vita. Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin a comentat interceptarile DNA in care este.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )