Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cum rade MAI de cei care isi fac selfie la volan

B1 B1,
Cum rade MAI de cei care isi fac selfie la volan

Apar tot mai multe selfie-uri facute de soferi in mers, la volanul masinii, postate apoi, pe retelele de socializare. Politia rade de cei care isi fac poze in timp ce conduc si ii avertizeaza ca vor fi. continuă pe B1

Atentie, soferi! Cei care isi lipesc pe masina semnul Baby on board sunt in pericol

Aproape 2 milioane de soferi au fost implicati in accidente rutiere din cauza ca au avut lipit pe luneta semnul Baby on board sau pentru ca au avut in partea din spate a masinii jucarii care le-au blocat vederea. Potrivit datelor obtinute in urma unui sondaj, 37% dintre parinti au lipit pe masini astfel de .

VIDEO Wimbledon, ziua 9: Lucruri care nu s-au vazut la tv - Venus isi face selfie in tribuna, Andy Murray ii cara bagajele Serenei si copilul de mingi care putea accidenta un jucator

Ziua a 9-a de la Wimbledon a fost dedicata in principal sferturilor de finala de pe tabloul masculin. Toata lumea sau aproape toata) este fericita, vom avea inca un FEDAL in program, Federer si Nadal urmand sa se dueleze vineri pe Central. Eliminata prematur, Venus isi face selfie-uri in tribune, Serenei ii cara bagajele Andy Murray, iar unul dintre copiii de mingi a fost aproape sa accidenteze un jucator. Organizatorii Grand Slam-ului londonez au realizat un montaj cu lucrurile care ar fi putut sa scape pe transmisia video din cea de-a noua zi de concurs de la Wimbledon.

Tichete de vacanta 2019. Banii nu ajung pentru toti bugetarii. Cine sunt cei care nu mai prind vouchere

Tichetele de vacanta nu vor ajunge in 2019 la toti bugetarii din Romania. Bugetele mai multor localitati din tara nu sunt suficiente pentru vouchere, astfel ca unii angajati de la stat vor trebui sa plece in vacanta pe cheltuiala proprie. Daca in Tagu Jiu se vor da tichetele abia la sfarsitul anului, bugetarii din Rovinari .

ADMITERE 2019. Ce locuri sunt disponibile pentru cei care vor o cariera in Armata, Politie, SRI sau SIE

Doritorii pot alege intre mai multe universitati din toata tara. Ei trebuie sa aiba diploma de Bacalaureat sau o adeverinta care sa certifice acest lucru. Varsta celor care vor aceasta.

Ministrul ungar de externe, replica pentru Melescanu: intr-un stat de drept care respecta valorile europene sunt pedepsiti nu cei care demonstreaza pasnic la cimitir, ci cei care ii ataca

Schimbul de replici intre Bucuresti si Budapesta continua. Ministrul ungar de Externe Peter Szijjarto spune ca Romania a facut o declaratie care ingreuneaza imbunatatirea relatiilor bilaterale si ca intr-un stat de drept care respecta valorile europene sunt pedepsiti nu cei care demonstreaza pasnic la un cimitir, ci cei care ii ataca pe acestia.

ştiri din Auto

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )