Libnet.ro
UNICEF

21:15

8 din 10 soferi au fost nevoiti sa evite pietoni care traversau neregulamentar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
8 din 10 soferi au fost nevoiti sa evite pietoni care traversau neregulamentar

8 din 10 conducatori auto au declarat ca au facut manevre ca sa evite un accident cu pietoni care traverseaza neregulamentar. Din aceeasi categorie a manevrelor riscante, 32% au mentionat ca au efectuat, cel putin o data de cand au carnet, o depasire. continuă pe Wall-Street Ro

Ea este directoarea Spitalului din Piatra Neamt, ucisa de sotul cu care era in divort FOTO

Un caz care a socat Piatra Neamt. O femeie a fost omorata ieri de sotul ei, cu care se afla in proces de divort, in incinta spitalului. Cine este femeia care a fost ucisa cu brutalitate ieri, la spital Directorul de ingrijiri de la Spitalul de Urgenta Piatra-Neamt, o femeie de 49 de ani, a .

O tanara mama a nascut 44 de copii. Medicii disperati au fost nevoiti sa-i interzica sa mai ramana insarcinata

Cazul unei femei din Uganda a facut inconjurul lumii!.

Sondaj: 4 din 10 romani se uita in telefon cand traverseaza strada

Un numar de patru pietoni din zece sunt atenti la telefon atunci cand traverseaza strada, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in decursul lunii decembrie de compania de asigurari Generali Romania si de Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor.

Zeci de arbori din Padurea Baneasa au fost pusi la pamant de la inceputul anului

Zeci de arbori din Padurea Baneasa au fost pusi la pamant de la inceputul anului, actiunea fiind surprinsa in mai multe poze si filmulete postate pe retelele de socializare. Pe panourile amplasate in padure se arata ca este vorba despre o exploatare forestiera facuta de Ocolul Silvic Bucuresti, in baza unei autorizatii emise pe 16 decembrie 2019, pe o suprafata de 24,4 ha. Potrivit panoului urmeaza sa fie exploatata o cantitate de 576 mc de lemn, lucrarile fiind de raritura, adica de intretinere. Un alt panou arata lucrari de exploatare pe o suprafata de circa 14 hectare, cu un volum de 17 mc.

Nou caz infiorator in Romania. Un barbat din Arges a fost retinut dupa ce a violat o minora de 11 ani

Un barbat din localitatea argeseana Bogati, suspectat ca a agresat sexual o minora in varsta de 11 ani, a fost retinut de politisti.

Doi copii din Buzau au fost diagnosticati cu gripa

Doi copii de 3 si 6 ani din Buzau, care au ajuns la Spitalul Judetean, au fost diagnosticati cu gripa, in urma efectuarii testelor rapide, transmite news. ro. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului.

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta, a fost arestat in Italia

Omul de afaceri Dragos Savulescu, fostul patron de la Dinamo, condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul retrocedarilor frauduloase de plaje si terenuri din Constanta,a fost arestat,.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )