Libnet.ro
UNICEF

11:31

Mii de soferi pot ramane fara permis din acest motiv! Legea se schimba, fii pregatit!

B1 B1,
 Mii de soferi pot ramane fara permis din acest motiv! Legea se schimba, fii pregatit!

Un proiect de legepropus, recent, pentru adoptare laCamera Deputatilor propune o modificare majora pentru conducatorii auto. Lege care, initial, a fost respinsa de Senat, ar putea fi adoptata. continuă pe B1

Unde este, de fapt, Las Fierbinti, orasul in care se filmeaza serialul de la PRO TV. Cati bani a castigat primaria din acest proiect

Romanii adora serialul Las Fierbinti si au luat la cunostinta ca se filmeaza intr-un oras din Ialomnita, dar putini stiu unde exact se afla acesta. Unde este, de fapt, Las Fierbinti? Iubitul serial Las Fierbinti se afla, de fapt, in orasul cu numele Fierbinti-Targ, din Ialomnita. Acesta este compus din satele: Fierbintii de Jos, Fierbintii .

DUPA PRIMELE SASE LUNI DIN ACEST AN, Grupul MOL a realizat un profit operational de 1,15 miliarde dolari

Grupul MOL a realizat un profit operational de 1,15 miliarde dolari dupa primele sase luni ale acestui an, jumatate din tinta orientativa anuala pentru 2019, se arata intr-un comunicat al grupului.

ATP Kitzbuhel: Dominic Thiem a castigat al treilea trofeu din acest sezon

Dominic Thiem 4 ATP, principalul favorit) a castigat, sambata, turneul de la Kitzbuhel, cu premii totale de 524. 340 de euro. Austriacul si-a trecut astfel in palmares al treilea trofeu din actualul sezon.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2169 seconds )