Libnet.ro
UNICEF

01:05

E OFICIAL! Toti ROMANII care au PERMIS CATEGORIA B vor mai putea CONDUCE o NOUA CATEGORIE de vehicule! DECIZIA pe care o ASTEPTAU MULTI SOFERI

B1 B1,
E OFICIAL! Toti ROMANII care au PERMIS CATEGORIA B vor mai putea CONDUCE o NOUA CATEGORIE de vehicule! DECIZIA pe care o ASTEPTAU MULTI SOFERI

Vesti excelente pentru soferii romani care au permis categoria B! Vormai putea conduce inca o categorie de vehicule. continuă pe B1

Schimbare pentru toti romanii! Ce se va intampla daca refuzi sa arati buletinul unui agent de politie

Incepand din 26 ianuarie 2020, amenda pentru neprezentarea actului de identitate este scoasa din legislatia ordinii publice si ramane doar la nivelul de sanctiune, mult mai mare decat acum, pentru refuzul de a da informatii pentru stabilirea identitatii. Sunt modificari aduse printr-un act normativ publicat in Monitorl oficial la finele anului trecut. Schimbare pentru toti .

Brexit. Cand se vor introduce vizele pentru Marea Britanie. Ce se intampla cu romanii care vor sa treaca granita

Dupa 47 de ani si alti trei ani si jumatate dupa ce referendumul national a pus in miscare balul Brexit, Regatul Unit a parasit oficial Uniunea Europeana vineri, la ora 23:00, la Londra, la miezul noptii de la Bruxelles. Brexit Au fost sarbatori si lacrimi in toata tara, deoarece cel mai reticent membru a devenit .

Digi RCS RDS, Orange si Vodafone, veste proasta pentru toti romanii. Ce se intampla cu preturile apelurilor din roaming dupa Brexit

Consensul larg dintre economisti este ca Brexitul va reduce venitul real pe cap de locuitor al Regatului Unit pe termen mediu si lung. Brexit ar reduce imigratia din tarile Spatiului Economic European spre Marea Britanie si prezinta provocari pentru invatamantul superior de acolo. Gama de efecte se raspandeste si rasfrange si asupra liantului comunicarii la .

Academician Leon Danaila: Aceasta este una dintre cele mai banale cauze ale cancerului. Toti romanii trebuie sa o stie

Academicianul Leon Danaila spune ca cele mai crunte boli ale vremurilor pe care le traim sunt provocate in mare parte de gandurile negative.

MAE, atentionare de calatorie pentru toti romanii! Un stat vecin se confrunta cu fenomene meteo extreme

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Ucraina ca, in conformitate cu datele transmise de autoritatile locale, in.

Klaus Iohannis: Romanii din Regatul Unit vor putea continua si dupa Brexit sa-si exercite drepturile

Presedintele Klaus Iohannis afirma intr-o declaratie de presa cu privire la retragerea Marii Britanii din UE ca Romania isi exprima speranta ca Regatul Unit va ramane un partener apropiat si un aliat de incredere, punctand si ca dupa Brexit cetatenii romani vor putea sa isi exercite neingradit drepturile dobandite.

Care a fost cea mai mare dorinta a lui George Burcea in copilarie. Sotul Andreei Balan plangea si se ruga

George Burcea si-a expus dorinta lui din copilarie intr-o postare de pe instagramul sau. Sotul Andreei Balan a povestit cum plangea si se ruga din cauza abuzurilor intamplate in copilaria sa. Care a fost cea mai mare dorinta a lui George Burcea in copilarie? George Burcea, actorul in varsta de 32 de ani, are o .

Cele mai puternice cutremure din Romania in ultimii 200 de ani. Care a fost cel mai mare seism

Seismicitatea din Romania este grupata in mai multe zone epicentrale si, statistic, cutremurele cu magnitudine 6 si peste apar in Vrancea aproape la 10 ani, cu magnitudinea 7 la fiecare 33 de ani, in timp ce cele cu magnitudinea 7,5 sau peste la fiecare 80 de ani. Ai mai jos lista celor mai mari seisme .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )