Libnet.ro
UNICEF

16:15

Vesti BUNE pentru soferi! Conditiile in care poate fi SUSPENDAT PERMISUL AUTO, modificate

B1 B1,
Vesti BUNE pentru soferi! Conditiile in care poate fi SUSPENDAT PERMISUL AUTO, modificate

Vesti bune pentru soferi! Permisul auto se va suspenda la acumularea a 45 de puncte, si nu la 15, cum prevedere legislatia in vigoare. Amendamentul la OUG nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice a. continuă pe B1

Vesti bune pentru romani! Bancherii au emis un cod prin care sa ii ajute pe clientii care nu-si mai pot plati ratele

Vesti bune pentru romani! Bancherii au lansat un Cod de Conduita care vine cu o serie de avantaje pentru clienti. Cei care si-au pierdut locul de munca si se afla in dificultate financiara sau cei care nu.

Dezastru pentru soferi: RCA se scumpeste! Ce categorie de varsta va fi cea mai lovita

Vesti proaste pentru majoritatea soferilor din Romania! Dupa ce firma de consultanta EY a calculat noile tarife de referinta pentru polita RCA, s-a stabilit ca pentru clientii persoane fizice trebuie sa.

Vesti proaste pentru bugetari! Zeci de mii de angajati vor fi concediati

Vin vesti proaste pentru bugetari. 000 de angajati de la stat vor fi concediati pana la sfarsitul anului sau la inceputul anului viitor. Sunt vizati, in primul rand, angajatii ANAF, urmati de cei din.

Veste FABULOASA pentru soferi! Programul PRIMA MASINA se extinde: Vezi conditiile in care primesti BONUSURI pentru inca un autoturism

Veste buna pentru toti romanii! Programul Prima Masina se extinde, iar cei interesati vor putea achizitiona autovehicule hibrid, autovehicule electric hibrid sau autovehicule pur electrice, chiar daca.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )