Libnet.ro
UNICEF

14:45

Anunt SOC pentru soferii romani: Ce se intampla cu 6 din 10 masini la mana a doua inmatriculate in tara noastra

B1 B1,
Anunt SOC pentru soferii romani: Ce se intampla cu 6 din 10 masini la mana a doua inmatriculate in tara noastra

Dintr-o analiza a InspectorAuto. ro realizata in luna iunie reiese ca samsarii de masini au la vanzare aproape de patru ori mai multe masini decat dealerii auto, circa 55% din anunturile cu autoturisme. continuă pe B1

Nu ti-ai facut ITP-ul la masina? Veste SOC pentru soferii romani: Iar s-a schimbat legea!

Recent au fost integrate schimbari in legatura cu sanctiunile aplicate soferilor care sunt prinsi cu ITP-ul expirat. Astfel, s-a propus relaxarea sanctiunii prin permiterea soferului care a fost surprins.

E LEGE! Intra in vigoare de LUNI. Reguli NOI pentru SOFERII romani! De azi, NU mai e nevoie sa...

Un proiect care fost promulgat inca din luna mai va intra in vigoare luni, pe 16 iulie. Este vorba despre Legea nr. 109/2018 care modifica o Ordonanta a Guvernului din anul 2000 si care a aparut deja in Monit.

Studiu: 6 din 10 angajati romni lucreaza de acasa cel putin o data pe saptamna

Aproximativ 6 din 10 romani lucreaza de acasa remote) cel putin o data pe saptamana, iar peste 80% din companii sunt de parere ca un spatiu flexibil ar avea un impact direct in cresterea afacerii, maximizarea profitului si mentinerea competitivitatii, arata un studiu citat de Mediafax.

Presa franceza a dezvaluit adevarul despre noua masina Dacia: Toti soferii romani sunt direct afectati! Ce se va intampla in 2019...

Prima imagine cu Dacia Sandero, care va fi lansata in 2019, a fost publicata de revista franceza Auto Plus. Masina se prezinta ca un SUV/crossover compact si seamana cu un Stepway. Initial, s-a crezut ca.

SOC pentru fanii lui SMILEY! Cantaretul s-a retras in MUNTI! Ce se va intampla cu emisiunea VOCEA ROMANIEI...(FOTO)

Cunoscutul cantaret Smiley si-a uimit din nou fanii pe retelele de socializare unde a postat o fotografie care il infatiseaza pe artist la inaltime. in imagine Smiley este inconjurat de un.

Anunt TERIBIL al autoritatilor pentru pensionarii romani: Nicio pensie nu se mai plateste dupa data de 15! Oamenii sunt revoltati...

Data de pensie s-a schimbat, insa oficialii guvernamentali au anuntat ca schimbarea datei privind livrarea pensiilor de catre Posta Romana nu a afectat plata veniturilor pensionarilor. in iulie, odata cu.

Toti soferii romani au fost luati prin surprindere! Din aceasta saptamana e lege: Deja esti obligat sa faci acest lucru

Luni a intrat in vigoare Legea nr. 109/2018, promulgata inca din luna mai. Astfel, potrivit noilor prevederi, soferii care au nevoie de un duplicat al cartii de identitate a masinii nu vor mai trebui sa obti.

Toti romanii vor avea pensii de 2.000 de euro pe luna: Veste ULUITOARE de la autoritati! Totul se intampla din acest an...

La finalul lunii mai 2018, numarul de beneficiari de pensii de serviciu era de 9. Cei mai multi dintre ei, respectiv 3. 490, erau beneficiari ai Legii 303/2004 privind statutul procurorilor si.

Ce se intampla din acest an cu masinile Dacia: E vorba de o crestere de 16%

An bun pentru producatorul auto Dacia! Numarul de autoturisme ale constructorului inmatriculate in primele sase luni ale anului in Europa a crescut cu 16%. Astfel, producatorul a vandut un total de.

Olimpiadele Balcanice de Informatica pentru seniori si juniori: 16 medalii pentru olimpicii romani, la ambele competitii

Loturile olimpice de informatica ale Romaniei au obtinut 16 medalii la Olimpiadele Balcanice de Informatica pentru seniori si juniori, care s-au desfasurat la Timisoara. Olimpicii cu medalie de aur la Balcaniada pentru seniori sunt Theodor Pierre Moroianu Liceul International de Informatica din Bucuresti), Alexandru Petrescu Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti) si Alexandru Babalau Liceul Teoretic Grigore Moisil din Timisoara), in timp ce la juniori aurul s-a dus la Alexandru Luchianov Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti).

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )