Libnet.ro
UNICEF

17:45

Anunt de ultima ora din partea Guvernului: Toti soferii sunt vizati

B1 B1,
Anunt de ultima ora din partea Guvernului: Toti soferii sunt vizati

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat sambata ca, incepand din 17 septembrie va fi reluat programul Rabla. Astfel, vor fi disponibile 30. 000 de noi prime de casare, dupa ce Guvernul a. continuă pe B1

Informatii de ULTIMA ORA din cazul British Airways: Romani, printre hackerii responsabili de atacul informatic

Cercetatorul Yonathan Klinjsma, de la compania de cyber-securitate RiskIQ sustine ca grupul de hackeri responsabili pentru atacul informatic, cunoscut drept Magecart, de la British Airways este format din.

Anunt de ultima ora al ministrului Justitiei: Sunt vizati procurorul general si sefii DNA si DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat sambata ca in perioada urmatoare are programate mai multe intalniri cu judecatorii si procurorii din Romania. Prima intalnire va avea loc la Targu Jiu, iar.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora pentru cei care obtin venituri din drepturile de proprietate intelectuala: Remediem o scapare din legislatie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, in debutul sedintei saptamanale de Guvern, ca veniturile din drepturi de propietate intelectuala vor fi introduse in categoria sumelor care se iau in considerare la.

Tudorel Toader, anunt de ultima ora: Vrea sa se intalneasca cu presedintii Curtilor de Apel, dar si cu toti procurorii cu functii de conducere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, sambata, ca se va intalni cu presedintii curtilor de apel, urmand a participa in 28 septembrie la adunarea acestora care va avea loc la Suceava. De asemenea,.

Anunt de ultima ora de la LOTO pentru extragerea de duminica

Loteria Romana pune la dispozitia jucatorilor castiguri suplimentare de 350. 000 de lei, cu ocazia implinirii a 112 ani de la infiintare, potrivit unui comunicat al companiei. Cu aceasta ocazie,.

Vladimir Putin, ANUNT DE ULTIMA ORA in cazul Skripal: Cei doi suspecti au fost identificati, dar....

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin a anuntat ca cei doi barbati acuzati de Londra ca au otravit un fost spion rus, Serghei Skripal, si pe fiica acestuia in Anglia au fost identificati. De asemenea, Putin.

Ministrul Muncii, ANUNT de ULTIMA ORA privind CRESTEREA PENSIILOR: Cu cat vor fi indexate

Lia Olguta Vasilescu a anuntat o noua majorare a pensiilor, decisa in sedinta Comitetului Executiv al PSD. Ministrul Muncii a afirmat ca, pe langa majorarile care tin cont de rata inflatiei, s-ar putea.

Aveai o parere buna despre Dacia Duster? Toti soferii romani trebuie sa afle URGENT asta: ANUNTUL e deja OFICIAL...

Grupul Renault are planuri mari pentru Dacia Duster. Francezii vor creste, incepand din septembrie, cu 10% productia modelului la fabrica de la Mioveni, acesta fiind cel mai de succes model local al constructorului.

BOMBA din noul Cod Rutier: TOTI soferii romani RISCA PUSCARIA! Tu ai facut asta?!

O initiativa legislativa de modificare a Codului Rutier propune inasprirea sanctiunilor pentru soferi, in cazul incalcarii legii. Potrivit propunerii, agresiunile fizice sau verbale din trafic, precum si.

Decizie de ultima ora de la Guvern! Dancila: Persoanele ce si-au pierdut locul de munca in fermele afectate de pesta porcina, compensatie de 500 de lei/luna

Guvernul va adopta, joi, o ordonanta de urgenta care prevede ca fiecare angajat din fermele afectate de pesta porcina, care si-a pierdut locul de munca, va primi o compensatie financiara neimpozabila in.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )