Libnet.ro
UNICEF

15:15

Clever reactioneaza dupa intrarea in vigoare a modificarilor aduse Legii taximetriei

B1 B1,
Clever reactioneaza dupa intrarea in vigoare a modificarilor aduse Legii taximetriei

Ordonanta de Urgenta care modifica Legea taximetriei a intrat in vigoare joi. Actul normativ nu scoate de pe piata aplicatiile de ridesharing, insa soferii acestora vor putea fi sanctionati mult mai usor,. continuă pe B1

Pozitia Clever dupa intrarea in vigoare a modificarilor aduse Legii taximetriei

Aplicatia de transport romaneasca Clever, care asigura servicii de mobilitate pentru peste 1,5 milioane de pasageri prin intermediul a peste 30. 000 de soferi autorizati, continua activitatea pe plan local in ciuda intrarii in vigoare a Ordonantei de Urgenta care aduce modificari Legii taximetriei nr.

Activitatea aplicatiei Clever in Romania nu este afectata de intrarea in vigoare a modificarilor aduse Legii taximetriei

Aplicatia de transport Clever, care asigura servicii de mobilitate pentru peste 1,5 milioane de pasageri prin intermediul a peste 30. 000 de soferi autorizati, a transmis ca isi continua activitatea pe plan local in ciuda intrarii in vigoare a.

CLEVER: Nu suntem afectati de modificarile Legii taximetriei

Activitatea aplicatiei Clever in Romania nu este afectata de intrarea in vigoare a modificarilor aduse Legii taximetriei, intrucat toti soferii cu care colaboreaza sunt autorizati, potrivit unui comunicat al companiei.

Ion Cristoiu, dupa declaratiile facute de Razvan Cuc referitoare la modificarile aduse legii taximetriei: E treaz?

Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre confuziile soferilor si clientilor Uber dupa modificarile aduse la legea taximetriei. Dupa a ascultat declaratiile facute de ministrul Transporturilor, Razvan.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )