Libnet.ro
UNICEF

16:15

CORONAVIRUS Reguli speciale pentru soferii de TIR care vin din zone rosii si galbene

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CORONAVIRUS Reguli speciale pentru soferii de TIR care vin din zone rosii si galbene

Romania a intrat sambata dupa-amiaza in scenariul al treilea din lupta impotriva coronavirusului. Asta inseamna si restrictii mai dure si reguli pentru anumite categorii. Soferii de TIR care vin din zona rosie sau galbena sunt exceptati de la regulile. continuă pe Wall-Street Ro

Coronavirus: Primaria Capitalei nu mai are spatii pentru carantina. Oamenii veniti din zonele de risc asteapta cu orele la triaj Badulescu: Nu putem aloca bani pentru ca Guvernul nu a declarat stare de alerta

Primaria Capitalei nu mai are spatii pentru a tine in carantina persoanele care vin din zonele de risc, cele 250 de locuri ale administratiei locale fiind epuizate de miercuri la pranz, a declarat pentru HotNews. ro viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu. Din aceasta cauza, in ultimele 24 de ore oamenii au stat in spatiile de triaj de la aeroport si cate 6 ore, spune el. Badulescu sustine ca s-a ajuns in aceasta situatie deoarece Guvernul nu a dat Primariei bani pentru cazare si nici nu instituie stare de alerta pentru ca municipalitatea sa poata aloca fonduri din bugetul propriu.

Coronavirus: Cort pentru triaj instalat la Spitalul de Arsi din Capitala din cauza numarului mare de pacienti care vin la UPU

Un cort pentru triaj a fost montat la Spitalul de Arsuri din Capitala, in conditiile numarului mare de pacienti care vin in ultimele zile la Unitatea de Primiri Urgente UPU), potrivit primarului Sectorului 1, Dan Tudorache.

Coronavirus: Ungaria decreteaza stare de pericol: nu mai pot intra in tara cetateni care vin din Italia, China, Iran sau Coreea de Sud, cu exceptia maghiarilor

Guvernul de la Budapesta a instituit starea de pericol pe intreg teritoriul Ungariei din cauza coronavirusului, interzicand intrarea in tara a celor care vin din Italia, China, Iran sau Coreea de Sud, cu exceptia maghiarilor, transmite MTI.

Se extinde zona rosie: Romanii care vin din Madrid intra automat in carantina

Autoritatile de la Bucuresti extind zona rosie de infectare cu coronavirus, punand pe harta nordul Frantei si Madridul. Cei care vin din aceste zone vor intra in carantina institutionalizata, a precizat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu.

Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci. Totul se pune in aplicare de pe 27 martie

ANAF da drumul la noi reguli in ceea ce privesc popririle, acestea vor intra in vigoare de pe data de 27 martie 2020. Deoarece au fost multe probleme in ultimul timp, au apelat la noi mecanisme. Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci Pe data de 12 .

Reguli noi pentru ca Fiscul sa te lase fara bani in cont. Ce se intampla la ANAF

Romanii trebuie sa ia la cunostinta noi reguli! De pe data de 27 martie, va aparea un nou mecanism pentru popririle de la Fisc! Regulile au fost publicate azi, 12 martie. Ce trebuie sa stie romanii si cum trebuie sa procedeze de acum incolo pentru a nu ramane fara bani in cont? Nou mecanism pentru .

Cea mai proasta veste pentru soferii cu masini pe benzina si motorina. Furnizorii de carburant au recunoscut oficial

Conform unor informatii din piata una din marile retele de benzinarii din Romania a introdus patru statii din Bucuresti, o premiera pe piata din Romania. in tara noastra, exista aproximativ 3. 000 de masini electrice, iar numarul lor este in crestere. Cea mai proasta veste pentru soferii cu masini pe benzina si motorina Avand in vedere .

Romania a intrat in scenariul 3 pentru coronavirus. Reguli noi: Adunarile de peste 50 de persoane, restrictionate

Sambata, 14 martie, Romania a intrat in scenariul 3 de interventie pentru pandemia de coronavirus, dupa ce au fost confirmate peste 100 de cazuri de COVID-19 in tara. in acest context, Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta a instituit noi masuri pentru a evita raspandirea de COVID-19.

Daniel Daianu: Coronavirus, reguli fiscale si chestiunea romaneasca. Aceasta criza va testa rezilienta societatii noastre

Pentru Romania, problema nu rezida in complexitatea regulilor fiscale, ci in faptul ca are un derapaj bugetar foarte mare si presiuni ce pot coplesi bugetul public, scrie Daniel Daianu intr-un text transmis vineri redactiei. Daca nu vom comite erori mari si nu vom arunca bugetul public in aer, vom putea sa realocam resurse pentru combaterea Covid-19, pentru sprijinirea fie si temporara a economiei bugetul public nu poate fi totusi sac fara fund). Aceasta criza va testa rezilienta societatii romanesti, sustine academicianul Daianu.

Reguli stricte pentru depunerea juramantului de membrii Guvernului Orban 2: Fiecare demnitar se va dezinfecta, isi va pune masca, manusile apoi se va dezinfecta inca o data

Ceremonia de depunere a juramantului de investitura in functie a membrilor Guvernului Orban 2 se desfasoara dupa reguli stricte, avand in vedere epidemia de coronavirus si faptul ca o parte a membrilor Cabinetului sunt in auto-izolare.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )