Libnet.ro
UNICEF

17:15

GATA, E LEGE! Soferii din ROMANIA se vor iNTOARCE in SALILE de EXAMEN, altfel VOR RAMANE FARA PERMIS AUTO!

B1 B1,
GATA, E LEGE! Soferii din ROMANIA se vor iNTOARCE in SALILE de EXAMEN, altfel VOR RAMANE FARA PERMIS AUTO!

Toti soferii trebuie sa afle aceste reguli, altfel risca sa ramana fara permis. De asemenea, si cei care doresc sa obtina permisul trebuie sa afle aceste modificari. Conform unor reguli,. continuă pe B1

Deputatul Daniel Constantin anunta ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban

Deputatul Daniel Constantina declarat ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban. Anuntul acestuia vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a declarat ca Mihai Tudose ar fi negociat cu PNL.

Mai multi parlamentari Pro Romania vor sa voteze guvernul Orban. Victor Ponta il are model pe Dragnea, ii ameninta cu excluderea

Ultimele informatii din presa anunta ca cinci parlamentari Pro Romania vor vota guvernul Orban, cu argumente pertinente. Informatii vin si de la europarlamentarul Mihai Tudose, care explica foarte clar de ce ordinul lui Ponta, de a boicota validarea guvernului Orban, este impotriva intereselor Romaniei, venite de la partidul Pro Romania.

Prima banca de sange, plasma umana si celule stem din Romania va fi construita in parteneriat public-privat

Prima banca de sange, plasma umana si celule stem din Romania va fi construita in parteneriat public-privat. Studiul de fundamentare pentru construirea, in parteneriat public-privat, a primei banci de sange, plasma umana si celule stem din Romania, a fost adoptat in sedinta de Guvern de luni. in baza acestui studiu de fundamentare, Comisia Nationala de Strategie si Prognoza va atribui contractul de parteneriat public-privat.

Iazul toxic de la Certej, Hunedoara. Cea mai mare catastrofa miniera din Romania! S-a soldat cu 100 de morti si peste 80 de raniti

Zilele trecute s-au implinit 48 de ani de la cea mai mare catastrofa miniera din Romania. Aproape 100 de persoane si-au pierdut viata si alte 80 au fost ranite, dupa ce un iaz de decantare supraincarcat cu steril s-a revarsat peste cartierul de la poalele acestuia. in doar un sfert e ora, cele peste 300.

Sorin Ovidiu Vintu, atac fara precedent la CTP. Cel mai batran hater din Romania!

Sorin Ovidiu Vintu l-a atacat pe CTP, dupa ce gazetarul i-a rostit numele in emisiunea Jurnal de seara, de pe Digi 24. Afaceristul l-a catalogat drept cel mai batran hater din Romania, apoi a incercat sa ii descifreze comportamentul. Sorin Ovidiu Vintu, atac la adresa lui CTP Afaceristul Sorin Ovidiu Vintu a facut cateva remarci .

PRIMER reuneste 19 fabrici de medicamente din Romania

Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER a facut o serie de preci.

Dezvaluiri incendiare despre retelele de proxeneti din Romania. Cum sustineau oamenii legi gruparea

Dezvaluiri incendiare de ultima ora despre retelele de proxenetism din Romania. Mai multi proxeneti care trimiteau fete in Spania ar fi incercat sa isi asigure spatele cu oameni infiltrati in.

Vedetele din Romania, costumate de Halloween. Fiica Andreei Esca si Adelina Pestritu au ales acelasi personaj FOTO

Vedetele s-au costumat seara trecuta cu ocazia celebrarii sarbatorii de Halloween si s-au distrat copios in momentele in care au ales sa devina pentru o singura noapte alte personaje. Adelina Pestritu si Alexia Eram s-au costumat in vrajitoarea Maleficent Suverana Raului, in timp Mihai Traistariu a fost insipirat de personajul Joker, caruia i-a dat .

UPDATE: Orban, inaintea votului de investire: Boicotul este o premiera, dar am incredere ca un numar cat mai mare de parlamentari PSD si Pro Romania vor vota guvernul

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a declarat increzator ca un numar cat mai mare de parlamentari Pro Romania si PSD vor vota astazi pentru investirea Cabinetului sau, in ciuda boicotului fara precedent anuntat de cele doua grupuri parlamentare. Liderul PNL a mai spus ca mizeaza pe 237-243 de voturi.

Vesti bune pentru copiii din Romania: CRESC alocatiile! De cand intra in vigoarea LEGEA

Alocatiile copiilor vor creste anual incepand cu ianuarie 2020, dupa ce Parlamentul Romaniei a votat in unanimitate propunerea legislativa lansata de deputatul Robert Sighiartau, secretarul general al.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3021 seconds )