Libnet.ro
UNICEF

11:00

Grav accident rutier la Sinaia: Traficul spre Bucuresti este foarte ingreunat

B1 B1,
Grav accident rutier la Sinaia: Traficul spre Bucuresti este foarte ingreunat

Mari problemele pentru soferii care se intorc in Capitala din statiunile montane in acest sfarsit de saptamana. Un grav accident rutier ce a avut loc in Sinaia provoaca mari batai de cap intr-un trafic. continuă pe B1

GRAV accident rutier: Un TIR a patruns pe contrasens! Bilantul victimelor (FOTO)

Accident grav sambata dimineata, 13 iulie, in judetul Vrancea. Un autocamion care circula din directia Garoafa- Focsani a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism care se deplasa.

GRAV accident rutier in Valcea! Patru autoturisme, implicate. Bilantul VICTIMELOR

Patru autoturisme au fost implicate, joi, intr-un accident rutier produs pe Drumul National 67, Ramnicu Valcea Horezu, o persoana fiind ranita.

Sarbul Ognjen Kuzmic, campion in NBA si castigator al Euroligii, in coma dupa un accident rutier

Pivotul Ognjen Kuzmic, component al nationalei Serbiei, dar si campion in NBA si al Euroligii, se afla in coma dupa un grav accident rutier, petrecut duminica, pe o sosea din Bosnia. Baschetbalistul a suferit traumatisme severe la cap si la piept. Kuzmici semnase recent cu Steaua Rosie Belgrad, care a facut anuntul oficial privind accidentul.

Grav accident rutier provocat de un sofer inconstient: a efectuat un viraj pe linia continua si nu a acordat prioritate unei masini care venea din sens opus

Patru persoane au fost ranite in urma unei manevre iresponsabile efectuate de catre un sofer de 51 de ani, care a provocat un adevarat carambol rutier, in care au fost implicate patru autovehicule.

Doi romani au murit in Bulgaria intr-un accident rutier

Doi romani au murit intr-un accident rutier care a avut loc duminica pe drumul dintre Razgrad si Rus.

Accident rutier mortal pe soseaua de centura din Petrosani. Un tanar a decedat dupa ce a fost lovit de un autoturism

Un tanar a murit intr-un accident rutier petrecut, joi seara, pe soseaua de centura a municipiului Petrosani. A fost lovit de un autoturism.

Accident grav in Sinaia. Trafic ingreunat spre Bucuresti

Un accident grav s-a produs in urma cu putin timp la Sinaia. La fata locului au intervenit de urgenta mai multe echipaje de salvare. Traficul este restrictionat pe sensul Brasov-Bucuresti. Doua persoane au.

DOLIU SOC in televiziune: Una dintre cele mai indragite prezentatoare A MURIT intr-un accident rutier!

Soc in mass media! Una dintre cele mai indragite aparitii de pe micul ecran ne-a parasit la doar 35 de ani. Tanara prezentatoare Emily Hartridge a murit intr-un accident auto produs in sudul Londrei. Anuntul.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2123 seconds )