Libnet.ro
UNICEF

00:07

Informatie BOMBA despre MASINILE LA MANA A DOUA din Romania: TOTI soferii sunt afectati...

B1 B1,
Informatie BOMBA despre MASINILE LA MANA A DOUA din Romania: TOTI soferii sunt afectati...

Romanii care intentioneaza sa-si achizitioneze un autoturism second-hand ar trebui sa fie foarte atenti de la cine cumpara. Din masinile existente pe Internet la vanzare in luna iunie, aproximativ 15% din. continuă pe B1

Cu ce a plecat Paris Hilton din Romania

Paris Hilton a petrecut nici doua zile in Romania, insa a parasit tara cu mai multe amintiri: o vanataie pe bratul stang si produse din Duty Free in valoare de 5000 de euro.

Un grup energetic din Romania le va cere clientilor garantii pentru plata facturilor

Un grup energetic din Romania a recunoscut ca le va cere clientilor garantii pentru plata facturilor! Romanii care au mai mult de doua facturi restante pe parcursul unui an sunt vazuti ca fiind rau-platnici.

Cei mai mari zece transportatori din Romania se apropie de 1 MLD. euro

Afacerile celor mai mari zece transportatori din Romania au crescut anul trecut cu 16% la 920 de milioane de euro, de la 790 de milioane euro in urma cu un an. Aproape toate companiile din clasament au fost pe profit anul trecut, cumulat acesta.

Premiera pe piata auto din Romania! Cea mai scumpa masina din lume, vanduta in tara noastra

Premiera pe piata auto din Romania! Primul Bugatti Chiron, cea mai scumpa masina a momentului, a fost vandut in tara noastra. Masina i-a fost vanduta unui bulgar pentru suma 2,6 milioane de.

Cuplu surpriza in showbiz! Cel mai titrat impresar din Romania traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o focoasa AVOCATA din Iasi

Radu Groz, cel mai cunoscut impresar de vedete din Romania, are o relatie de cateva luni cu o avocata din Iasi! Este o femeie foarte frumoasa, inteligenta si cu un caracter deosebit,a spus.

Utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, incepand de astazi

Incepand de astazi, utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, dupa ce reteaua de socializare a extins politica de diminuare a acestora si in tara noastra. Pe langa post.

CE monitorizeze evolutiile din Romania in cadrul MCV

Comisia Europeana continua sa monitorizeze evolutiile din Romania cu privire la Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) si insista ca este esential sa nu se faca pasi inapoi fata de progresele deja realizate, i-a transmis marti presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, premierului roman Viorica Dancila, aflat intr-o vizita la Bruxelles.

Un europarlamentar PSD sustine ca MCV-ul a dus la abuzurile si lucrurile teribile din Romania ultimilor ani

Victor Bostinaru, eurodeputat PSD, este de parere ca MCV-ul Mecanismul de Cooperare si Verificare) este cel care a condus la abuzurile din Romania ultimilor ani, afirmand totodata ca are serioase intrebari privind rolul pozitiv pe care l-a.

Ela Craciun ajuta gravidele sarace din Romania sa isi cunoasca drepturile si sa aiba asistenta medicala gratuita

Ela Craciun se implica din nou in informarea corecta a publicului prin intermediul blogului sau, de aceasta data venind in ajutorul gravidelor din zonele sarace ale tarii, care nu obisnuiesc sa se prezinte la controlul medical.

De unde provin numele tuturor judetelor din Romania

Cele mai multe nume ale judetelor din Romania provin din cuvinte vechi, de origine straina. Alba provine de la culoarea alba a zidurilor din piatra ale cetatii medieval. Arad se crede ca.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )