Libnet.ro
UNICEF

10:15

Informatie BOMBA din noul Cod Rutier: Ce ALEGERE trebuie sa faca de AZI soferii romani!

B1 B1,
Informatie BOMBA din noul Cod Rutier: Ce ALEGERE trebuie sa faca de AZI soferii romani!

Se anunta noi modificari in legislatia rutiera. ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PACATE A CEDAT! OANA ROMAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI Potrivit unei propuneri adoptate de ambele camere ale Parlamentului,. continuă pe B1

Ai depasit viteza legala? VESTEA BOMBA din noul Cod Rutier: Urmeaza sa primesti deja AMENDA acasa...

Legislatia rutiera s-ar putea schimba din nou. Comisiile de specialitate din Camera Deputatilor au avizat favorabil proiectul de lege pentru modificarea art. 109 din Codul Rutier, care prevede, printre altele, .

Cod Rutier 2019: Poti fi oprit de politistii de la Rutiera fara motiv? Ce spune legea despre soferi si drepturile lor

Veste buna pentru soferi! in sfarsit ceva care sa fie si in avantajul lor. Majoritatea conducatorilor auto se plang excesiv de faptul ca drepturile se afla in randul oamenilor legii, mai putine apartinand insa soferilor. Ei binea venit si vremea lor. Iata de ce beneficiu vor avea partea acestia! Cod Rutier 2019: Veste buna pentru .

Cod Rutier 2019. Politistii va pot confisca aceste dispozitive si riscati amenzi uriase. La ce sa fie atenti soferii

Codul Rutier prevede ca politistii va pot confisca o serie de dispozitive atunci cand va opresc in trafic si in plus puteti risca amenzi uriase pentru folosirea lor. Este vorba despre mijloacele speciale de avertizare luminoase si sonore montate pe masini, dar si despre dispozitivele care perturba functionarea mijloacelor tehnice de supraveghere a traficului. Cod .

Cod Rutier 2019. Sute de amenzi date deja de politisti, din cauza acestor modificari la masina

Amenzile au curs cu galeata in noaptea dintre vineri spre sambata. Acesta au fost date in urma unor controale comune care au fost facute de politistii de rutiera impreuna cu inspectorii Registrului Auto Roman in Bucuresti. Care erau modificarile masinilor conducatorilor auto care le-au adus amenzile pe banda rulanta? Sute de amenzi date de politisti .

Soc! Bomba din Codul Rutier a explodat: Soferii romani, amendati cu sume cuprinse intre 290 si 435 de lei!

Codul rutier contine prevederi care ne afecteaza pe toti, nu doar pe soferi. Astfel, pietonii trebuie sa stie ca sunt obligati, atunci cand sunt in trafic, sa circule pe trotuare sau, daca acestea nu sunt.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )