Libnet.ro
UNICEF

01:05

E LEGE! Toti SOFERII ROMANI se vor iNTOARCE in SALILE de EXAMEN! ALERTA printre toti posesorii de PERMIS AUTO

B1 B1,
E LEGE! Toti SOFERII ROMANI se vor iNTOARCE in SALILE de EXAMEN! ALERTA printre toti posesorii de PERMIS AUTO

Anunt important pentru toti soferii romani,dar si pentru cei care vor sa obtina carnetul de conducere. ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PACATE A CEDAT! OANA ROMAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI Conform unor. continuă pe B1

GATA! Se schimba LEGEA! Nu isi mai pot PIERDE PERMISUL AUTO! Toti SOFERII ROMANI trebuie SA AFLE ACEST LUCRU!

Vestea care ii bucura pe toti soferii romani! Daca ti-a fost suspendat permisul, neaparat trebuie sa afli ce presupune acest proiect de lege! LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT.

Bomba din Codul Rutier explodeaza: Soferii romani vor fi amendati cu sume cuprinse intre 290 si 435 de lei!

Milioane de romani vor fi afectati de noile prevederi din Codul Rutier. De acum, participantii la trafic risca amenzi usturatoare, cuprinse intre 290 si 435 de lei.

Anuntul bomba de la Dacia: Ce se intampla cu omologarile! Toti soferii romani trebuie sa citeasca rapid asta!

Pe o piata de vanzari de masini noi afectate de lentoarea omologarilor, Dacia a reusit o crestere usoara, asa ca pare sa fi fost ocolita de problema pe care o au constructorii europeni cu aceste testari, re.

Ministru britanic: Drepturile cetatenilor romani vor fi respectate, inclusiv in contextul unui Brexit fara acord

Ministrul pentru afaceri europene, George Ciamba, a avut, luni, o convorbire telefonica cu omologul sau britanic, Cristopher Pincher, care i-a dat asigurari ca drepturile cetatenilor romani vor fi respectate, inclusiv in contextul materializarii scenariului unui Brexit fara acord.

Toti soferii trebuie sa stie asta! Romanii ar putea alege cand sa aiba permisul suspendat

Senatul a adoptat tacit un proiect de lege care le permite soferilor sa-si aleaga singuri perioada in care sa le fie suspendat permisul, cand sunt prinsi ca au incalcat Codul Rutier. Doi deputati sustin c.

Propunere controversata. Soferii isi vor putea alege singuri perioada in care le va fi suspendat permisul de conducere

Un parlamentar s-a gandit ca ar fi bine ca, in cazul suspendarii provizorii a permisului auto, un conducator auto sa isi poata alege, in intervalul de un an de la data infractiunii pentru care a fost sanctionat, perioada in care suspendarea sa devina efectiva. Proiectul de lege a fost adoptat tacit de Senat si urmeaza acum sa fie dezbatut in Camera Deputatilor.

PENSIILE VOR FI TAIATE! SUTE DE MII DE ROMANI vor ajunge sa primeasca DOAR JUMATATE din BANI. ANUNTUL facut de Teodorovici!

Vesti proaste pentru mai multi pensionari din Romania! Unii dintre ei vor pierde jumatate din venitul lunar, conform unui nou poriect ajuns deja pe masa parlamentarilor. Acesta urmeaza sa fie supus la vot in cel.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )