Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi reglementari pentru politele RCA. Ce trebuie sa stie toti soferii

B1 B1,
Noi reglementari pentru politele RCA. Ce trebuie sa stie toti soferii

Noile reglementari ale politelor RCA, aparute dupa numirea in scaunul de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara a lui Nicu Marcu, vizeaza doua directii majore, ce vor fi inaintate. continuă pe B1

Noi reglementari pentru politele RCA. Ce trebuie sa stie toti soferii

Noile reglementari ale politelor RCA, aparute dupa numirea in scaunul de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara a lui Nicu Marcu, vizeaza doua directii majore, ce vor fi inaintate.

De ce au aparut diferente uriase de pret la politele RCA

Transportatorii acuza proasta reglementare a pietei de asigurari auto obligatorii si demonstreaza cum o polita RCA pentru doua luni poate costa intre 257 de lei si 2. 975 de lei.

Noi reguli pentru simplificarea instalarii retelelor 5G in UE: Antenele vor avea limite stricte de expunere la radiatii pentru protectia sanatatii

Comisia Europeana a adoptat marti, 30 iunie, un Regulament menit sa contribuie la simplificarea si accelerarea instalarii de retele 5G, care ar trebui sa fie facilitata printr-un regim de instalare scutit de permise, dar care include supravegherea din partea autoritatilor nationale. Regulamentul vizeaza punctele de acces pe suport radio cu arie de acoperire restransa, sau antenele mici, care sunt esentiale pentru instalarea la timp a retelelor 5G care ofera o acoperire sporita si de mare capacitate si viteze mai mari de conectare.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )