Libnet.ro
UNICEF

22:32

PANICA printre soferii romani: Se schimba iar regulile pentru ITP! Ce risca acum toata lumea...

B1 B1,
PANICA printre soferii romani: Se schimba iar regulile pentru ITP! Ce risca acum toata lumea...

Din 20 mai 2018 au intrat in vigoarenoi modificari la legislatia privind ITP-ulmasinilor, ce prevadconditiile in care pot trece masinile de inspectie si regimul de. continuă pe B1

Andra si Carlas Dreams, printre artistii romani care canta la Cerbul de Aur 2018. in concurs s-au inscris peste 100 de cantareti din 22 de tari

Andra, Delia si Carlas Dreams se numara printre cantaretii romani de top care vor sustine recitaluri la editia aniversara a festivalului international Cerbul de Aur, care va avea loc in perioada 29 august2 septembrie in Piata Sfatului din Brasov. TVR, organizatorul evenimentului, a anuntat si ca 111 artisti din 22 de tari au intrat in selectie.

ALERTA printre TOTI SOFERII romani: Noua lege ii sanctioneaza DUR! Singura modalitate de a scapa de AMENDA

Mai este loc pentru imbunatatirea legislatiei rutiere, in contextul in care siguranta pe soselele din Romania nu este una grozava. in acest sens, un politist din judetul Constanta a propus ca.

LOVITURA dura pentru TOTI soferii romani: Metoda simpla prin care vor putea fi SANCTIONATI de acum de politia rutiera

Lovitura pentru soferi! De acum inainte, politistii ar putea sa ii amendeze printr-o metoda estrem de simpla. Un politist din judetul Constanta a propus ca soferii care incalca legea sa poata fi.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Decizia a fost anuntata de la tribunal! CAT MAI AU VOIE sa circule SOFERII ROMANI

Decizie soc in Germania privind masinile pe motorina. Tribunalul administrativ federal din Leipzig a anuntat, recent, ca orasele germane au dreptul sa interzica circulatia autovehiculelor diesel vechi, pentru.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )