Libnet.ro
UNICEF

15:46

S-a decis! E LEGE! Daca SUFERI de una dintre ACESTE BOLI, RAMAI FARA PERMIS! SOFERII ROMANI, in ALERTA!

B1 B1,
S-a decis! E LEGE! Daca SUFERI de una dintre ACESTE BOLI, RAMAI FARA PERMIS! SOFERII ROMANI, in ALERTA!

Mare atentie! Daca suferi de una dintre bolile aflate in lista de mai jos, nu vei putea conduce! LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE. continuă pe B1

Topul salariilor din industria auto. Romania, una dintre tarile europene cu cei mai multi angajati in domeniu

Romania este una dintre tarile europene cu cei mai multi angajati, raportat la populatia totala, care lucreaza in industria auto. Cifrele oficiale de la nivelul Uniunii Europene arata ca exista intre 150. 000 si 200. 000 de angajati in acest sector. Salariul mediu net pe care il incaseaza luna de luna nu depaseste insa pragul de 650 de euro, potrivit eJobs.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE. Una dintre zodii isi reface bugetul! Ploua cu bani!

Horoscop 18 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Daca vezi ca apar numai piedici in planurile incepute candva, n-ar fi rau sa asculti parerile celor din jur care .

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE. Se deschid noi orizonturi profesionale pentru una dintre zodii

Horoscop 17 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 17 septembrie Berbec Este o zi in care totul pare stresant, chiar daca te retragi din viata publica. Ai putea sa-ti.

Madalin Ionescu, strigat de disperare in miez de noapte:A fost una dintre cele mai dificile din viata mea.ii cer iertare Cristinei - Incredibil ce a putut face prezentatorul tv

Madalin Ionescu a rabufnit in miez de noapte. Celebrul prezentator tv a scris un mesaj pe Facebook care i-a bulversat pe fanii acestuia. Noaptea asta a fost una din cele cele mai dificile din viata mea de.

ştiri din Auto

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )