Libnet.ro
UNICEF

22:45

S-A TERMINAT! Posesorii de PERMIS AUTO din Romania trebuie sa dea din nou SALA! DECIZIA care i-a ALERTAT pe TOTI SOFERII

B1 B1,
S-A TERMINAT! Posesorii de PERMIS AUTO din Romania trebuie sa dea din nou SALA! DECIZIA care i-a ALERTAT pe TOTI SOFERII

Asta e decizia care ii pune pe jar, pe actualiisoferi, dar si pe viitorii conducatori auto. Orice posesor de permis de conducere care va incalca regulile Noului Cod Rutier va fi obligat sa sustina. continuă pe B1

3 situatii in care va trebui sa efectuezi analize medicale pentru permis auto

O masina iti poate oferi multe avantaje, fiind cel mai rapid si confortabil mijloc de transport, insa daca iti doresti sa conduci un autovehicul, ai nevoie de un permis auto valabil. Asadar, in cazul in care.

Ministerul Sanatatii anunta ca va reorganiza activitatea de transplant din Romania cu fonduri europene

Ministerul Sanatatii anunta ca activitatea de transplant din Romania va fi reorganizata cu fonduri europene. Ministerul Sanatatii ar urma sa utilizeze peste 15,6 milioane de euro pentru dezvoltarea Registrului National de Transplant, actualizarea ghidurilor si protocoalelor din domeniu, dar si sistematizarea si simplificarea legislatiei din transplant. EXCLUSIV Transplantul din Romania, controlat in ultimii 10 ani de un singur om. Victor Zota a gestionat toate informatiile si activitatile privind traseul organelor de la donatori la primitori, dintr-o functie infiintata ilegal.

Cine decide rezultatul final la alegerile din Romania? Virgil Magureanu confirma implicarea SRI

Mult-asteptatele alegeri prezidentiale din Romania nu mai au mult si incep, darcine decide rezultatul final? Virgil Magureanu a confirmat, intr-un interviu, implicarea SRI. Cine decide rezultatul final la alegerile din Romania? Se spune ca serviciile secrete pot influenta alegerile in marja de eroare a sondajelor de opinie. intr-un interviu pentru Radio Romania Libera, Virgil Magureanu, .

Scene socante, surprinse intr-un spital din Romania. Paturi vechi, cearceafuri patate, pereti cojiti si toalete insalubre la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Constanta

Scene socante au fost surprinse intr-un spital din Romania. USR Constanta a postat pe Facebook imagini deplorabile de la Sectia de psihiatrie de la Palazu Mare a Spitalului Judetean Constanta, precizand ca.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata: A castigat statul de drept din Romania

Laura Codruta Kovesi a avut prima reactie vizavi de reusita acesteia. Fosta sefa DNA a intervenit telefonic la Digi24 unde a multumit tuturor romanilor care au incurajat-o si i-au fost alaturi. Ce comentarii a facut la adresa acuzelor insirate de Viorica Dancila? Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata! Kovesi a avut o sustinere .

E LEGE: Amenzi de 3.000 de lei! Schimbare majora pentru angajatii din Romania

Schimbare majora pentru angajatii din Romania. De acum inainte, companiile la care lucreaza vor fi obligate prin lege sa-i plateasca pentru orele suplimentare. in caz contrar, amenzile sunt uriase.

EXCLUSIV Transplantul din Romania, controlat in ultimii 10 ani de un singur om. Victor Zota a gestionat toate informatiile si activitatile privind traseul organelor de la donatori la primitori, dintr-o functie infiintata ilegal

Coordonarea activitatii de transplant nu a fost facuta, cel putin din anul 2009, de Agentia Nationala de Transplant, conform prevederilor legale, ci de catre un coordonator national de transplant prin Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, arata raportul Corpului de Control al Ministerului Sanatatii la Agentia Nationala de Transplant, document obtinut de HotNews. ro. Victor Zota este omul care a coordonat in ultimii 10 ani activitatea de transplant din Romania si a controlat in exclusivitate toate informatiile si activitatile privind traseul organelor de la donatori la primitori, informatii care nu se regasesc si la Agentia de Transplant. Zota a facut acest lucru din calitate de coordonator national de transplant, o functie creata fara a avea vreo prevedere legala.

Gica Hagi anunta ca nu va mai transfera jucatori la echipele din Romania

Gheorghe Hagi, a declarat, luni seara ca nu va mai transfera jucatori la echipe din Romania, ci doar in strainatate. A fost cel mai frumos meci al campionatului. Ma bucur ca ne-am ridicat la nivelul.

ACEA: Lituania si Romania au inregistrat cel mai semnificativ avans al vanzarilor auto din Europa

Inmatricularile de autoturisme noi in Europa au scazut cu 3,2% in primele opt luni din acest an, in timp ce Lituania si Romania au raportat cel mai semnificativ avans, arata datele publicate miercuri de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA.

Dancila referitor la recomandarile GRECO: Romania trebuie sa ia exemplu de bune practici

Premierul Viorica Dancila a precizat joi ca raspunsul Romaniei la recomandarile GRECO trebuie sa se .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )