Libnet.ro
UNICEF

18:30

Veste teribila pentru soferii care depasesc viteza legala: Si tu poti fi de acum amendat! Panica in Romania!

B1 B1,
Veste teribila pentru soferii care depasesc viteza legala: Si tu poti fi de acum amendat! Panica in Romania!

Noi modificari la Codul Rutier. Una dintre acestea prevede ca prezenta masinilor de politie cu radar trebuie presemnalizata prin panouri, cu 500-1. 000 de metri inainte, informeaza Capital. continuă pe B1

Recalcularea pensiilor: Veste bomba pentru toti cei care aveau pensii mici! Pana cand se mai dau banii...

Noua lege a pensiilor se va se aplica integral de abia incepand cu data de 1 septembrie 2021, pana atunci, se urmand a se aplica in etape, relateaza dcnews. Care sunt situatiile in care vor fi recalculate.

ANOFM: Subventii pentru firmele care angajeaza someri si tineri absolventi

Firmele care angajeaza someri sau tineri absolventi vor primi o subventie de 2. 250 lei pe luna pentru fiecare persoana, timp de 12 luni, potrivit unui comunicat al Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca Ilfov, remis astazi redactiei noastre.

Anunt important pentru romanii care merg in Franta! Alerta de calatorie de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Franta ca, sambata, sunt anuntate actiuni de protest, iar autoritatile din Paris au de.

Subventii lunare de 2.250 lei pentru angajatorii care ncadreaza n munca someri

Astfel, angajatorii care incadreaza in munca, pe perioada nedeterminata, someri peste 45 ani sau parinti unici sustinatori ai familiilor monoparentale, someri de lunga durata sau tineri NEETs primesc lunar, pe o perioada de 12 luni, pentru fiecare persoana angajata din aceste categorii, o suma in cuantum de 2. 250 lei, cu obligatia mentinerii raporturilor de munca sau de serviciu cel putin 18 luni, potrivit unui anunt facut miercuri de Biroul de presa AJOFM Ilfov.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )