Libnet.ro
UNICEF

13:00

Numarul soferilor activi pe Uber si Bolt a fost, joi, cu 25% mai mic decat media zilnica! Cu cat a crescut timpul de asteptare?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Numarul soferilor activi pe Uber si Bolt a fost, joi, cu 25% mai mic decat media zilnica! Cu cat a crescut timpul de asteptare?

Ordonanta Taximetristilor, efect imediat in piata de ridesharing: numarul soferilor activi pe aplicatiile companiilor de acest tip a fost, in prima zi, cu 25% mai mic decat media zilnica. In aceste conditii, timpul de asteptare a crescut la peste 10. continuă pe Wall-Street Ro

OUG privind transportul in regim de taxi intra in vigoare: Ce se schimba de fapt pentru soferii Uber, Bolt si Clever

Ordonanta de Urgenta care modifica legea taximetriei 38/2003) intra in vigoare maine, 16 mai. Ordonanta nu va scoate din piata aplicatiile Uber, Bolt si Clever, dar soferii care folosesc aceste aplicatii vor putea fi amendati mult mai usor si risca amenzi de pana la 5. 000 de lei.

Uber si Bolt (fostul Taxify) ar putea fi interzise in Romania, incepand de joi. Ce spune legea

Uber si Bolt fost Taxify) ar putea functiona in afara legii incepand de joi, 16 mai. E data la care intra in vigoare o modificare a legii taximetriei care lasa, cumva, pe o piata nereglementata companiile de ridesharing. Serviciile de transport alternativ Uber si Bolt, care se recomanda drept companii de ridesharing, ar putea functiona [] .

Uber si Bolt anunta ca ii sustin financiar si juridic pe soferii care vor avea dificultati

Companiile de ride-sharing si-au declarat disponibilitatea de a sustine financiar si juridic soferii care vor avea dificultati, dupa intrarea in vigoare a modificarilor la legea taximetriei, scrie Mediafax. OUG privind transportul in regim de taxi a intrat in vigoare: Ce se schimba de fapt pentru soferii Uber, Bolt si Clever.

Stirile ProTv: Ordonanta privind Uber, Bolt si Clever a intrat in vigoare. Primele reactii din trafic

Desi la miezul noptii a intrat in vigoare controversata ordonanta impotriva aplicatiilor de ridesharing, soferii care le folosesc nu au fost speriati si au iesit pe teren.

PNL critica interzicerea Uber, Bolt si Clever. Ionel Danca: Este o bataie de joc a PSD la adresa oamenilor care castiga niste venituri prin munca cinstita

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, critica dur interziceaUber, Bolt sau Clever prin reglementarilor facute de Guvern prin ordonanta de modificare a legii taximetriei, modificari care au transformat.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )