Libnet.ro
UNICEF

08:15

CORONAVIRUS |Grupul Michelin inchide temporar fabricile din Spania, Italia si Franta

B1 B1,
CORONAVIRUS |Grupul Michelin inchide temporar fabricile din Spania, Italia si Franta

Producatorul de anvelope Michelin a luat decizia de a inchide temporar fabricile din Italia, Spania si Franta, incepand de marti, 17 martie, in contextul epidemiei de coronavirus. Grupul Michelin a decis. continuă pe B1

Renault inchide toate fabricile din Franta incepand de azi. Ce se va intampla cu fabrica de la Mioveni

Renault va inchide toate fabricile din Franta incepand de astazi in contextul in care sectorul auto european se chinuie sa tina liniile pornite in fabrici, pe fondul impactului economic generat de coronavirus.

Antrenorul unei echipe de fotbal din Spania, ucis de coronavirus. Francisco Garcia avea 21 de ani!

Antrenorul unei echipe de fotbal din regiunea Malaga, Atletico Portada Alta, a fost rapus de coronavirus.

Proprietarul Zara inchide temporar toate magazinele sale din Spania

Cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, Inditex, inchide temporar, incepand de sambata, toate magazinele sale din Spania, a anuntat Europa Press, citand surse din interiorul grupului spaniol, transmite Reuters.

Coronavirus: Compania Ford inchide fabrica din Spania pentru o saptamana, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu Covid-19

Ford a anuntat, duminica, ca va inchide fabrica din Spania, din Valencia, pentru o saptamana, incepand de luni, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu coronavirus, relateaza Reuters.

Mai multe magazine din Spania si-au anuntat inchiderea dupa ce a fost decretata starea de alerta(VIDEO)

Mai multe lanturi de magazine au anuntat ca-si vor inchide temporar toate magazinele din zonele afectate de coronavirusul COVID-19, precizeazaEl Mundo. Compania multinationala Inditex, de exemplu, a.

Un sofer roman de camion, infectat cu coronavirus, este in stare grava intr-un spital din Spania

Un sofer roman de camion este internat in stare grava intr-un spital din Spania, dupa ce a fost depistat cu coronavirus. Romanul a fost diagnosticat pozitiv la COVID 19 pe 4 martie, cand se intorcea de la Madrid spre Moana.

Pacientul zero cu coronavirus din Spania: Sa fiu al dracu, mai bine ma bagau in parnaie! Am luat coronavirus de la o inmormantare si de la un gratar!

Fernando Perez, zis Camaron, este pacientul zero cu coronavirus din Spania.

Cine este antrenorul din Spania care a murit din cauza coronavirusului. Avea numai 21 de ani

Virusul care da atatea batai de cap planetei in aceasta perioada i-a fost fatal unui tanar antrenor din Spania. Acesta avea doar 21 de ani, pregatea echipa de juniori a unui club din ligile inferioare, insa fusese diagnosticat, recent, cu o boala oncologica care l-a facut vulnerabil in fata noului coronavirus provenit din China. Cine .

Coronavirus: Ezequiel Garay (Valencia), primul jucator din LaLiga testat pozitiv

Fundasul central argentinian Ezequiel Garay Valencia) a anuntat duminica, pe Instagram, ca a fost testat pozitiv pentru COVID-19. in varsta de 33 de ani, Garay este primul jucator infectat cu coronavirus in LaLiga, campionatul din Spania.

CORONAVIRUS | isi inchide fabricile pana la finalul lunii martie

Si-a inchis fabricile de la Maranello si Modena, pana la 27 martie, din cauza crizei provocate in Italia de epidemia de coronavirus, noteaza motorsport. com. Vizate de aaceasta decizie sunt atat.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )