Libnet.ro
UNICEF

16:31

Ford Kuga, primul automobil lansat in Romania pe timp de pandemie

Hotnews Hotnews,
 Ford Kuga, primul automobil lansat in Romania pe timp de pandemie

Noul Ford Kuga a treia generatie a fost lansat oficial in Romania, devenind astfel primul automobil care are parte de un eveniment de lansare, online, pe timp de pandemie. Ford avea initial planuri mai mari pentru lansarea noii generatii Kuga: un test drive in Spania acolo unde lanseaza de obicei noile modele pe piata europeana) si un test drive regional in Cluj pentru Romania si Ungaria), insa evolutia pandemiei COVID-19 a determinat compania sa se reorienteze la o prezentare online. continuă pe Hotnews

FOTO Noul Ford Kuga cel mai electrificat turism creat de constructorul american

A treia generatie Ford Kuga se prezinta. Este cel mai electrificat automobil creat de Ford pana acum, si are misiunea de a continua povestea de succes a primelor doua generatii care au acumulat la nivel mondial 7 milioane de unitati comercializate.

Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun, din 25 martie. S-a impus o singura conditie

Decizie drastica intr-un oras din Romania! Care este primul judet unde se suspenda transportul in comun, in contextul pandemiei de coronavirus? Ce conditie s-a impus? Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun Primaria Municipiului Iasi a luat masuri drastice in ceea ce priveste transportul in comun. De maine, 25 martie, accesul in mijloacele .

ştiri din Economie

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )