Libnet.ro
UNICEF

18:45

Renault si Peugeot suspenda productia la fabricile din Franta, Spania si alte tari europene

Hotnews Hotnews,
 Renault si Peugeot suspenda productia la fabricile din Franta, Spania si alte tari europene

Renault a anuntat ca suspenda productia la fabricile din Franta si din Spania, in timp ce PSA Peugeot, Citroen, Opel) va suspenda productia in Franta si Spania, dar si in tari precum Slovacia sau Polonia. Nu s-au anuntat opriri de productie la uzina Dacia sau la Ford Craiova. continuă pe Hotnews

Renault inchide temporar toate fabricile din Franta

Renault a anuntat inchiderea temporara a tuturor fabricilor din Franta, pana la o notificare ulterioara, pentru a proteja cei 18. 000 de angajati de epidemia de coronavirus.

Airbus suspenda temporar activitatile de productie si asamblare in fabricile din Franta si Spania

Constructorul aeronautic Airbus SE anunta noi masuri luate in contextul crizei Covid-19 si precizeaza ca a decis sa suspende temporar activitatile de productie si asamblare in fabricile din Franta si Spania, masura fiind valabila pentru urmatoarele patru zile.

Renault inchide toate fabricile din Franta incepand de azi. Ce se va intampla cu fabrica de la Mioveni

Renault va inchide toate fabricile din Franta incepand de astazi in contextul in care sectorul auto european se chinuie sa tina liniile pornite in fabrici, pe fondul impactului economic generat de coronavirus.

CORONAVIRUS |Grupul Michelin inchide temporar fabricile din Spania, Italia si Franta

Producatorul de anvelope Michelin a luat decizia de a inchide temporar fabricile din Italia, Spania si Franta, incepand de marti, 17 martie, in contextul epidemiei de coronavirus. Grupul Michelin a decis.

CORONAVIRUS |Volkswagen inchide fabricile din Europa si redeschide 31 de unitati din China

Grupul auto Volkswagen va suspenda productia in fabricile din Europa din cauza epidemiei de COVID-19, iar majoritatea unitatilor in cauza isi vor inchide portile vineri, potrivit Reuters. Productia va.

Fabricile de parfumuri Dior si Givenchy vor produce geluri dezinfectante pentru spitalele din Franta

Fabricile de parfumuri Dior vor produce geluri dezinfectante pentru spitalele din Franta, a anuntat, duminica, grupul francez de marci de lux LVMH.

CORONAVIRUS |Blue Air suspenda zborurile regulate din 21 martie. Cum vor ajunge romanii inapoi acasa

Compania aeriana Blue Air a anuntat marti ca va suspenda zborurile regulate, incepand cu data de 21 martie, pana la incheierea perioadei in care starea de urgenta este activa, ca urmare a decretului de stre.

Medic roman din Franta: S-a intrat in faza 3 a epidemiei de COVID-19 Spitalele sunt total depasite Izolare sociala maxima de azi

Medicul roman Radu Lupescu stabilit in Franta spune ca acesta tara a intrat in faza 3 a epidemiei de coronavirus si infectia cu coronavirus este aproximativ de doua ori mai contagioasa decat gripa si de 10-15 ori mai mortala, mai ales pentru cei in varsta. El transmite ca de astazi este necesara izolare sociala maxima, afirmand ca paturile de reanimare din Alsacia incep sa fie saturate. Nu va mai puneti intrebari! izolare sociala maxima. Franta nu reuseste sa limiteze epidemia. Directorul sistemului de Sanatate: Va fi o catastrofa daca va trebui sa alegem ce vieti sa salvam.

MAE: Romanii din Franta sau Germania cu contracte de munca sa contacteze in primul rand angajatorul si autoritatile locale

Ministerul Afacerilor Externe MAE) recomanda cetatenilor romani care lucreaza in Franta si in Germania ca, in cazul in care intampina probleme legate de contractele de munca, sa contacteze in primul rand angajatorul si autoritatile locale.

Presedinte de club din Franta propune anularea completa a sezonului. Va deveni un model pentru toata lumea?

In conditiile intreruperii majoritatea campionatelor de fotbal din lume, principala preocupare a oamenilor implicati in fenomen se axeaza pe gasirea unor solutii viabile pentru ducerea la bun sfarsit a intrecerilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )