Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cele mai bune masini sub 10.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune masini sub 10.000 de euro

Adevarul va prezinta care sunt cele mai bune masini sub 10. 000 de euro, potrivit unei analize realizate de portalul specializat VeziCatFace. ro, in functie de clasa in care acestea se incadreaza compacta, mare sau SUV. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai bune tari, hoteluri si companii aeriene din lume: recomandarile revistei Conde Nast Traveller pe 2015

Publicatia Conde Nast Traveller a anuntat castigatorii din acest an la mai multe categorii, printre care cele mai bune tari din lume pentru turisti, cele mai bune hoteluri din lume si din Europa si cele mai bune companii aeriene din lume. Topurile au fost realizate in urma votului cititorilor.

Top 10 actiuni subevaluate si cu cele mai bune perspective de crestere

Considerata ca fiind una dintre cele mai ieftine piete europene din punct de vedere al preturilor actiunilor, Bursa de Valori Bucuresti se poate lauda cu o serie de companii ale caror titluri sunt subevaluate in comparatie cu societati.

Cele mai bune mancaruri traditionale, pregatite la aragazul militar cu roti de cauciuc din Ialomita

In curtea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Ialomita exista o instalatie uluitoare. Se numeste masina de gatit si poate pregati trei feluri de mancare simultan. Utilajul a fost proiectat pentru a asigura hrana victimelor catastrofelor naturale sau pe timp de razboi.

Cele mai tari masini ale lui James Bond din toate timpurile

Noul film al lui James Bond, la care s-au distrus masini in valoare de 38 de milioane de dolari, se lanseaza in noiembrie. Actorul principal, Daniel Craig, va conduce un Aston Martin DB10, o masina care vine intr-o lunga serie de automobile care, la vremea lor, au fost deosebite.

Topul celor mai bune glume marinaresti: Iubeste-ti copilul ca si cum ar fi al tau

Oricat de greu le-ar fi fost, marinarii au stiut intotdeauna sa faca haz de necaz si au glumit pe seama meseriei lor. Adevarul va prezinta cele mai bune glume marinaresti, dar si proverbe despre lupii de mare.

webPR: VIDEO Cele mai bune filme pentru copii, in premiera la Bucuresti. Biletele la Kinodiseea s-au pus in vanzare

Douasprezece dintre filmele pentru publicul tanar care s-au intors cu trofee si mentiuni speciale de la Cannes, Berlinale sau Toronto IFF pot fi vazute pentru prima data in Romania intre 13 si 18 noiembrie, in cadrul sectiunii competitionale Kinodiseea, Festivalul International de Film pentru Copii. Alte 17 super productii de lungmetraj si animatie, in afara competitiei, unele proiectate in premiera nationala, vor concura pentru Premiul Publicului Kinodiseea.

Samsung are baterii flexibile care ne vor da gadgeturi purtabile mai bune

Samsung produce ecrane, procesoare, memorii si mai nou ar putea furniza cele mai utile baterii pentru gadgeturile de fitness. Principalul lor avantaj este flexibilitatea.

Cele mai penibile scuze ale soferilor prinsi beti la volan: cum se imbata conducatorii auto de la o bomboana sau de la o salata stropita cu otet

Politistii rutieri au parte de cele mai trasnite scuze atunci cand intalnesc in trafic conducatori auto aflati sub influenta bauturilor alcoolice.

Festivalul Kinodiseea 2015: lista celor mai bune filme pentru copii ce pot fi vazute in premiera la Bucuresti

Cea de-a saptea editie a Festivalului International de Film pentru Copii Kinodiseea se va desfasura in perioada 13-18 noiembrie. Va prezentam o lista a celor mai bune filme pentru publicul tanar, productii care s-au intors cu trofee si mentiuni speciale de la Cannes, Berlinale si Toronto IFF si pot fi vizionate pentru prima data in Romania.

Care sunt cele mai performante companii din Romania. Un angajat a adus unei firme 466 de milioane de lei intr-un an

Societatile din domeniul energetic si al resurselor naturale sunt cele mai performante din Romania, acestea avand cea mai mare productivitate pe angajat, alaturi de societatile din domeniul IT, potrivit editiei din acest an a Topului National al Firmelor Private din Romania.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )