Libnet.ro
UNICEF

15:30

Masinile second hand, mai usor de verificat online n 2019 dect n reprezentante

Hotnews Hotnews,
 Masinile second hand, mai usor de verificat online n 2019 dect n reprezentante

Aproximativ 15% dintre masinile la mana a doua au istoricul verificat inainte de achizitie, iar cele mai multe tranzactii se fac pe ochi frumosi este realitatea pietei auto second hand din 2018, arata datele autoDNA. ro, care spune ca a generat 45. 000 de rapoarte pentru masini rulate, anul trecut. Odata cu intrarea in vigoare a GDPR informatiile pe care le pot furniza reprezentantele sunt si mai restranse, avertizeaza autoDNA. ro. Singura solutie ramane verificarea istoricului auto online, iar daca masina trece cu brio de acest filtru este recomandata apoi o vizita la service, inainte de achizitie, pentru ca un tehnician specializat sa constate care este starea masinii inclusiv la momentul tranzactiei. continuă pe Hotnews

Consultant: Mii de firme romnesti pot accesa mai usor bani europeni

Companiile romanesti pot obtine acum mai usor granturi intre 1 si 5 milioane de euro. Acestea trebuie sa aiba intre 3 si 249 angajati si sa fi fost profitabile in 2018, explica Roxana Mircea, expert in fonduri europene si scheme de ajutor de stat.

Mii de companii romanesti pot accesa mai usor bani europeni

Companiile romanesti pot obtine acum mai usor granturi intre 1 si 5 milioane de euro. Acestea trebuie sa aiba intre 3 si 249 angajati si sa fi fost profitabile in 2018.

Preturile petrolului au atins cel mai ridicat nivel din 2019

Preturile petrolului au atins luni cel mai ridicat nivel din 2019, ca urmare a efectului masurilor OPEC de reducere a productiei si a sanctiunilor americane impotriva Venezuelei.

HOROSCOP 2019 FECIOARA, cu Mariana Cojocaru. Mai usor cu criticile, poate fi un an cu amantlacuri

Sub amprenta celor 3 C: credinta, crez si cunoastere. Este o zodie dubla, in mom in care vorbim de ele trebuie sa intelegem ca pe zodia opusa este Neptun, fiind o planeta a.

MFP mizeaza pe o crestere economica de 5,5% in acest an! Ce ambitii mai contine bugetul pe 2019?

Ministerul Finantelor a publicat joi seara, cu o intarziere de aproape trei luni, proiectul de buget pe 2019. Aceste este construit pe o crestere economica de 5,5%, considerata ultra exagerata de economisti, o inflatie medie anuala de 2,55%,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )