Libnet.ro
UNICEF

11:31

O primarie de SECTOR ridica iar masinile parcate neregulamentar. Taxa de recuperare e uriasa

B1 B1,
O primarie de SECTOR ridica iar masinile parcate neregulamentar. Taxa de recuperare e uriasa

Primaria Sectorului 3 incepe de joi procedura de ridicare a vehiculelor stationate neregulamentar. Taxa de recuperare poate depasi 500 de lei. Personalul specializat din cadrul Serviciului Administrativ se va ocu. continuă pe B1

O primarie de sector ridica iar masinile parcate neregulamentar: Taxa de recuperare e uriasa

Primaria Sectorului 3 demareaza joi procedura de ridicare a vehiculelor stationate neregulamentar, taxa de recuperare a unui autoturism depasind in unele situatii si 500 de lei. Potrivit procedurii,.

Revin hingherii de masini in Capitala. O primarie de sector reincepe ridicarea masinilor parcate neregulamentar

Primaria Sectorului 3 a anuntat ca, de joi, demareaza procedura de ridicare a vehiculelor stationate neregulamentar. Taxa de recuperare a unui autoturism poate depasi 500 de lei.

O primarie de sector reincepe ridicarea masinilor parcate neregulamentar. Ce suma trebuie sa plateasca vinovatii pentru a-si recupera autoturismele

Primaria Sectorului 3 demareaza de joi, 3 mai, procedura de ridicare a vehiculelor stationate neregulamentar. Taxa de recuperare a unui autoturism poate depasi 500 de lei. Potrivit procedurii, activitatile.

Atentie, soferi! Masinile parcate neregulamentar in Sectorul 3 din Capitala vor fi ridicate

Atentie soferi! Masinile parcate neregulamentar in Sectorul 3 vor fi ridicate, incepand de joi. Primaria a anuntat ca automobilele vor fi transportate intr-un spatiu special amenajat din strada.

Primaria Sectorului 3 ncepe de joi ridicarea masinilor stationate neregulamentar. Taxa de recuperare va fi de 500 lei

Primaria Sectorului 3 incepe de joi, 3 mai, ridicarea masinilor stationate neregulamentar, anunta institutia intr-un comunicat de presa. Masinile vor fi ridicate de un departament din Primarie in prezenta Politiei Locale. Taxa pe care soferii trebuie sa o plateasca pentru recuperarea masinii este de circa 500 lei, pentru vehicule de pana la 5 tone. Masinile vor fi depozitate intr-un spatiu special amenajat pe str. Releului nr.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )