Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grupul Renault si Sanef isi anunta cooperarea in dezvoltarea de solutii avansate pentru vehiculele autonome

Auto Ro Auto Ro,
 Grupul Renault si Sanef isi anunta cooperarea in dezvoltarea de solutii avansate pentru vehiculele autonome

Grupul Renault si Sanef, un operator, lider mondial, de autostrazi, apartinand grupului Abertis, au anuntat cooperarea pentru dezvoltarea in continuare a comunicatiilor intre vehiculele autonome si infrastructura rutiera si testarea trecerii la bariera de taxare si abordarea zonelor de lucru de pe drumuri. Parteneriatul contribuie la obiectivele principale ale autovehiculelor autonome de a spori siguranta rutiera si de a ajunge la zero accidente si de a oferi o experienta de eyes off/hands off pentru le da calatorilor, timpul pierdut astfel. continuă pe Auto Ro

Grupul Renault a cumparat 35% dintr-o companie specializata pe dezvoltarea de vehicule autonome

Grupul francez Renault, din care face parte si Dacia, a anuntat achizitia a 35% din Autonomous Vehicle Simulation AVS), companie specializata pe dezvoltarea de vehicule autonome, creata impreuna cu Oktal, o filiala a firmei franceze de inginerie aeronautica Sogeclair.

Jennifer Lopez fara LENJERIE INTIMA in fata fanilor! isi anunta noul VIDEOCLIP (FOTO)

Frumoasa cantareata Jennifer Lopez, in varsta de 47 de ani este intr-o forma de invidiat. Ea a gasit o metoda inedita de a-si anunta fanii ca urmeaza sa isi lanseze un nou.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )